„Akrobatika – rimtas dalykas. Seniau maniau, kad suprakaituoti galima tik sporto salėje ar pirtyje. Pasirodo, kad galima suprakaituoti ir vandenyje. Prieš šį projektą laidos rengėjams pateikia savo kūno duomenis, bet jaučiu, kad greitai teks juos koreguoti, nes svoris tirpsta labai greitai“, - stebėjosi V. Cololo.

Anot jo, šis projektas - tai puiki galimybė išbandyti savo jėgas: „Nenoriu į viską žiūrėti labai rimtai. Į viską reaguoju su humoru. Sutikite, kai į vandenį šokinėja lieknas žmogus, tai viena, o kai tai daro meškiukas, tai jau yra į ką pažiūrėti“.

V. Cololo sako, kad vanduo yra jo stichija. Jis plaukioja, nardo ir vėžiauja nuo mažens. Vyras ir aukščio nebijo. Bet nerti į vandenį iš 10 metrų aukščio, pasirodo, vis tiek reikia drąsos.

„Iš tokio aukščio šokant, vanduo būna ne ką švelnesnis už asfaltą“, - juokiasi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)