Nebat yra net kelių pasaulinių apdovanojimų laureatas. 2011 metais laimėjo geriausio intrumentalisto apdovanojimą. Vaikinas pasaulinio turo metu grojo ir bendradarbiavo su daug pasaulinio lygio žvaigdžių tokių kaip: "Black Eyed Peas/Lenny Kravitz/Jessie J/Laidback Luke/Masters At Work/David Guetta/Roger Sanchez.

Nebato gyvenimo stilius ir mušamų būgnų skambesys visiems jo klausantiems atneša muzikos įvairovę tarp gyvų garsų ir elektroninės muzikos skambesio.

2004 metais vasario 14 dieną, Nebat Drums paskelbė 10 metų akustinę šou kelionę aplink pasaulį.

Šalys ir miestai kuriuose Nebat Drums jau pasirodė:
Londone, Majamyje, Tokijas, Osaka, Antannarivo, Florianopolis, Glazgas, Ibiza, Detroitas, Melburnas, Pertas, Alger, Dubajus, Honkongas, Indijos vandenynas, Budapeštas, St Tropez, Paryžius, Barselona, Berlynas, Niujorkas, Hiustonas , Las Vegasas, Los Andželas, Čikaga, Beirutas, San Paulas, Ženeva, Čikaga, Lionas, Sardinija, Marakech, Atėnai, Amsterdamas ...

Šį Penktadienį Nebat Drums su išskirtine dešimties metų pasaulinio turo programa atvyko į Lietuvą ir surengė pasirodymą klube „Mojo Lounge“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)