Ryški ir charizmatiška skardžiabalsė Jekaterina Pranevič su nekantrumu laukia šou vakaro, kuriame atliks legendinės grupės „Queen“ dainą „The Show Must Go On“.

„Augau teatro atmosferoje, kadangi mano tėvai buvo aktoriai. Niekada nepamiršiu ilgų repeticijų, per kurias sėdėdavau salėje ir žavėjausi savo tėvais. Viskas atrodė kaip tikrovėje ir taip įsijausdavau į repertuarą, kad ne kartą norėdavau šokti ant scenos ir padėti „aklavietėje“ atsidūrusiems pjesių herojams“, - pasakoja dainininkė.

Deja, po „perestroikos“ jos tėtis atsisakė aktoriaus duonos, pradėjo savo verslą, o mamą scenoje ištiko širdies smūgis ir dėl sunkių sveikatos problemų jai teko visam laikui palikti teatrą.

Nuo vaikystės Jakaterina neįsivaizduoja gyvenimo be scenos. „Atrodo, kad visi tėvų neįgyvendinti vaidmenys ir idėjos apsigyveno manyje. Tai verčia mane eiti tik į priekį ir nesustoti, jei kas ir nepasiseka iš karto. Nesu iš tų, kurie lengvai nuleidžia rankas. Labiausiai ši charakterio savybė prasiveržia kūrybinėje veikloje“, - pastebi Jakaterina ir iškart patvirtina šiuos žodžius: šeštadienio vakarui ji pasirinko epinę dainą „The Show Must Go On“, nes, kaip sako pati, „gyvenimas - tai teatras, scena, turi nuolat šypsotis, tikėti savimi ir tuo, ką darai“.

„Nors mano gerbėjų ratas kol kas dar nedidelis, esu labai jiems dėkinga už palaikymą. Taip pat nuoširdžiai dėkoju visai Lietuvo balso „šeimai“. Mane palaiko mokytojų komisija, prodiuseris, vedėjai, koordinatorės, stilistai, visažistai, kirpėjai, scenos darbuotojai, muzikantai ir garso režisieriai. Iš jų jaučiu kažkokį neapsakomą tikėjimą tuo, ką darau. Visi yra tikri profesionalai ir labai šilti žmonės. Žinau, kad galimybių likti šiame projekte po šeštadienio kovų yra mažai, matau savo konkurentų reitingus, bet vistiek slaptai tikiuosi Kalėdinio stebuklo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)