Katy Perry atliko dainą „Roar“ ir buvo akivaizdu, kad ji dainuoja pagal fonogramą. Tai nėra taip jau stebėtina, mat taip daro daugelis žvaigždžių. Nuostabu šioje situacijoje buvo tai, kad jai dainuojant ant scenos užlipo renginio vedėjas, sustabdė atlikėjos pasirodymą ir privertė ją pradėti viską nuo pradžių!

Nereikia ir sakyti, kad Katy Perry atrodė sutrikusi, todėl jai nepavyko taip gerai sudainuoti iš naujo. Bet ko galima tikėtis, kai esi taip pažeminamas prieš tūkstančius žiūrovų ir dar sergi?
Sunku jos neužjausti. Ji yra dainininkė, jos vardas – prekės ženklas, ji puiki mergina, bet ne gyvo balso etalonas. Ji niekada tokia ir nebuvo... tad ar vertėjo taip drastiškai pasielgti?

THG manymu, tai buvo net ne Katy Perry kaltė.

TF1 ir NRJ norėtų nuoširdžiai atsiprašyti dukart „NRJ Music Awards“ laimėtojos Katy Perry už techninę problemą, kai jos dainos „Roar“ pradžioje TF1 ėmė klaidingai transliuoti takelio repeticijų miksą.

Katy Perry per „NRJ Awards“, kurie vyko „Palais des Festivals Congresses“ Kanuose, dainavo gyvai, tačiau, deja, kažkas transliacijos studijoje netyčia paleido ne tą miksą, kuris trumpą laiką užgožė Katy gyvo balso padavimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)