Ingredientai
Krabų mėsa
300
g
Avokadai
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Mėlynieji bazilikai
20
g
Citrinos
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Aistrą ir vaizduotę žadinantis patiekalas, kuris padės atrasti naują aistros skonį.
Gaminimo eiga
Avokadai nulupami, išimamas kaulai ir kepami ant sausos keptuvės ar prikaistuvyje, kol suminkštėja. Tada viskas sutrinama elektriniu trintuvu, gardinama druska bei citrina.
Juodosios garstyčios pakepinamos keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.
Krabų mėsa, šalotinis svogūnas, mėlynasis bazilikas pjaustomi smukliais šiaudeliais gardinama kepintomis garstyčių sėklomis, druska bei pipirais.
skonis
Atsiliepimai