Ingredientai

Rozmarinai šakelė
Citrinos 2 vnt.
Dirbtinis medus 1 šaukštelis
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Morkos 1 vnt.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Morką ir cukiniją nuplauti, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Morkais trumpai apvirti. Daržoves sudėti į dubenį, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti pipirais, druska ir dūmo skonio milteliais.

Žuvį padėti ant didesnio folijos gabaliuko, padėti rozmarino šakeles ir plonus sviesto gabaliukus. Foliją sandariai užsukti ir dėti ant griliaus. Kepti iš kiekvienos pusės max. po 4 min. Jei gabaliukas labai plonas, dar mažiau.

Padažui labai labai smulkiai sukapoti žoleles ir česnaką. Sumaišyti aliejų, išspaustas citrinų sultis ir medų, pagardinti druska ir pipirais. Žoleles ir padažą sumaišyti prieš patiekiant.

Ant lėkštės sudėti daržoves, žuvį ir aplieti padažu.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai