Ši nuotrauka įamžinta antrą Askoto žirgų lenktynių dieną – pora mėgaujasi žirgų lenktynių vaizdais iš savo karališkosios ložės. Kalėdiniam atvirukui pasirinktos nuotraukos autorius yra Stephenas Locke'as.
Žinoma, galbūt iš jų rankų kompiuterinėmis vaizdo koregavimo programomis buvo pašalintas karštas punšas, bet šiaip besišypsanti pora atrodo pasirengusi sugiedoti kalėdinę giesmę, nors nuotrauka daryta birželio 19 dieną.

Šventine raudona spalva atviruko viduje užrašyta „Linkime jums labai laimingų Kalėdų ir Naujųjų metų“.

Kaip pranešė Klarenso rūmai, princo Charleso visiems metų laikams tinkamą drabužių ansamblį sudaro pilkas „Anderson and Sheppard“ švarkas, „Turnbull and Asser“ marškiniai bei „Lock & Co“ skrybėlė.
Hercogienė Camilla po pipirmėčių žalumo šilkiniu švarkeliu vilki raštuotą šifono suknelę.

Ir nors karališkam kalėdiniam atvirukui jie panaudojo seną savo nuotrauką, princų Williamo ir Harry tėvas bei jų pamotė nevengė fotografuotis su visais per spalio mėnesį įvykusias princo George'o krikštynas. Istorinėje nuotraukoje užfiksuoti visi trys vis dar užimto britų karališkojo sosto įpėdiniai, taip pat princas Harry, karalienė Elžbieta II, princas Philipas, hercogienė Camilla, Kate Middleton bei jos tėvai, sesuo ir brolis.

Atvirutę galite pamatyti paspaudę čia. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)