Ingredientai

Silkė 2 vnt.
Obuoliai 4 vnt.
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Silkę geriausiai pirkite nedarinėtą. Ją išdorokite, jei per sūri - išmirkykite vandenyje arba piene.

2. Obuolius perpjaukite per pusę, išimkite sėklalizdžius ir iškepkite orkaitėje. Svarbu neperkepti, kad obuoliai neištižtų - jie turi likti truputį kietoki.

3. Kai obuoliai atvės, iš 4 puselių išimkite dalį kepto obuolio vidaus. Jį ir dar dvi obuolio puseles sumalkite kartu su silke, pagardinkite cinamonu, gerai išmaišykite ir sudėkite į likusius keptus obuolius.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai