Anot atlikėjų, šią dainą kiekvienas darbą turintis ir su šypsena į gyvenimą žvelgiantis žmogus gali pritaikyti sau. „Esame įsitikinę, kad kiekvienas mūsų klausytojas galės šioje dainoje atrasti vieną ar kitą mintį, kurią kažkada pritaikė ir savo darbui. Nors jeigu suprasime žodžius tiesiogiai, tai dainuojame apie labai konkrečios profesijos atstovus“, – atskleidė „Neteisėtai padarytų“ dueto narys Šarūnas.

Grupė „Neteisėtai padaryti“ – tai vienintelė Lietuvoje dainuojančių mimų grupė, kuri kiekvieną pasirodymą paverčia ne tik šmaikščių dainų koncertu, tačiau ir mažu spektakliu. „Apskritai pavadinimas „Neteisėtai padaryti“ gimė iš to, kad esame mimai, ir turėtume vaidinti tyloje. Tačiau vis dėlto ne tik prakalbome, tačiau ir uždainavome!“, – grupės pavadinimo reikšmę aiškino mimai.

Pirmasis grupės gerbėjams ir muzikos ieškotojams pristatomas singlas „p. Aktorius“, anot grupės narių, nepretenduoja į muzikines aukštumas, tačiau kaip ir kiti jų kuriniai ir pasirodymai, užtikrintai suteikia bent keletą minučių geros nuotaikos ir įkvepia optimizmo. „Apsidairykime, susimąstykime ir pasijuokime iš to, ką dažniausiai vertiname per rimtai“, – kviečia „Neteisėtai padaryti“.

Kviečiame susipažinti su singlu „p.Aktorius“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)