Gruodžio 27-ąją žiūrovų lauks nemažiau aistringos muzikos koncertas „Tango ir Bolero“. Šokti viliojančias melodijas su LVSO atliks operos solistė Ieva Prudnikovaitė.

Dainininkė E.Sašenko sako jau seniai norėjusi paruošti programą, dedikuotą Barbrai Streisand: „Aš visada sakiau, kad ji man yra tarsi dainavimo mokytoja, į kurią aš lygiuojuosi ir kurios įrašų daugiausia klausausi. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau lemta išsipildyti mano svajonei surengti jos dainų koncertą. Ir dar ne bet kokį, o su puikiu orkestru, vadovaujamu maestro Gintaro Rinkevičiaus.“

E.Sašenko teigė, kad dainas šiam naujam projektui iš gausios ir spalvingos B.Streisand diskografijos atrinkusi pati. „Stengiausiai parinkti dainas iš skirtingų laikotarpių, nes noriu parodyti kuo platesnę jos išgyvenimų ir patirčių skalę. Juk Barbra nėra tik dainininkė, bet ir aktorė, režisierė“, – kalba žinoma šalies dainininkė, programą pradėsianti daina „People“ iš bene žymiausio miuziklo su B.Streisand „Funny Girl“.

Koncerte bus ir daugiau kūrinių iš šio miuziklo. Taip pat projekto „Su meile Barbrai Streisand“ premjeroje skambės „Memory” („Cats“), „Lover, come back to me“, „If You Go Away”. Koncerte žiūrovai išgirs ir keletą duetų, kuriuos Evelinai atlikti padės J.Milius.

Dainininkė neslepia, kad B.Streisand dainų programa - nelengva. „Tai ne tas repertuaras, kuriam gali pasiruošti užmerkęs akis. Tačiau aš tam labai ilgai ruošiausi ir tikiuosi, kad viskas puikiai pavyks. Be to, nesu iš tų dainininkių, kurios mėgdžioja kitas. Viską perleidžiu per savo jausmus. Juk ilgą laiką dainuoju Edith Piaf dainas, tačiau visiškai kitaip nei ji ir tame slypi šio projekto sėkmė. Tikiuosi, kad ir šį kartą mano nuojautos ir interpretacijos pasiteisins“, – sakė E.Sašenko.

Nekantriai savo pasirodymo Kongresų rūmuose gruodžio 27 dieną laukia ir operos solistė Ieva Prudnikovaitė. Ji koncerte „Tango ir Bolero“ su orkestru atliks įvairių kompozitorių parašytas tango melodijas.

„Tango – labai intymus žanras. Dainuodamas ar grodamas privalai perleisti savo paties išgyvenimus ir taip patirti savotišką apsivalymą“, – sako atlikėja.

Ji prisipažįsta mėgstanti klausytis tango muzikos, tačiau šokti pagal šią temperamentingą muziką prisipažįsta nemokanti.

„Niekada nesu bandžiusi mokytis tango žingsnelių, bet ta mintis galvoje kirba jau seniai. Tikiuosi, kad kada nors išdrįsiu“, – viliasi I.Prudnikovaitė.

Ji prisipažįsta nenorinti apsistoti ties operos žanru: „Mėgstu eksperimentuoti, tad panašios programos kaip ši man yra prie širdies“, – teigia ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją