Gražios misijos vedami, studentai aplankė vaikų globos namuose augančius vaikučius bei slaugos namuose besigydančius senelius. Balsingos studentės dainavo seneliams lietuvių liaudies dainas, o vaikučiams buvo paruošta šokių programa po kurios buvo dalinamos „Camelia“ vaistinių tinklo skirtos dovanėlės.

Šiemet, į šią didelę, bendrą širdį įsijungti sutiko dainininkas Onsa, kuris žada malonių garsų nakvynės namų gyventojų ausims, taip pat neįgaliųjų vaikų ir vaikų augančių globos namuose širdims.

„Labai džiaugiamės galėdami padovanoti nuskriaustiesiems bendravimo džiaugsmą. Praėjusiais metais besisvečiuojant vaikų gerovės centre „Pastogė“ likome maloniai nustebinti. Viena iš mergaičių pasisiūlė mus išmokinti naują šokį, kurį sukūrė ji pati“ – sakė projekto organizatorė ir iniciatorė Nerija Račkaitytė.

Prie projekto šiais metais savanoriškai prisidėti sutiko UAB Vaistinė „Elisma“, kuri pagal galimybes skyrė lėšų kalėdinėms dovanėlėms – tam kad šventė kvepėtų dar didesniu džiaugsmu. Taip pat seimo narys Sergejus Jovaiša ir Kaunui gerai žinoma „Pas Stanley“ kavinė, kuri kiekvienam nuskriaustajam dovanoja arbatos gražiuose kalėdiniuose maišeliuose.

„Esu labai laiminga, kad Kauno verslininkai Rolandas Markevičius (UAB Vaistinė „Elisma“) ir Tomas Anglickas (UAB „Pas Stanley“) neliko abejingi prašymui padėti ir sutiko paremti projektą. Iš jų paaukotų pinigėlių galėjome atnešti šventę tiems, kurie neturi šeimos, negali vaikščioti arba neturi namų“ - pasakojo projekto vadovė Nerija.

Studentai, net ir sesijai spaudžiant, ruošia programėlę, kurios metu tikisi nustebinti minėtus žmogeliukus, todėl nenoriai prasitaria apie tai ką sumanė, tačiau pavyko sužinoti, jog bus ne tik šokių ir dainų.

Pirmasis apsilankymas įvyks: Gruodžio 16 d. Nakvynės namuose, antrasis gruodžio 17 d. vaikų gerovės centre „Pastogė“, trečiasis gruodžio 18 d. Vilijampolės socialinės globos namuose.