Ko jau ko, o energijos ir ryžto tam tikrai nepritrūks. Tad nieko keisto, jog vienas iš pagrindinių tikslų Arklio metais bus jėgų ir energijos išsaugojimas ir atsargų papildymas. Juk ko reikia Arkliui, kad jis galėtų ryžtingai ir žvaliai lėkti į tikslą?

Aišku, energijos ir jėgų. Dar patogios vietos poilsiui ir gero ėdalo. Na o žmonėms ateinančiais metais geriau gyventi padės su Arklio metais tiesiogiai susiję talismanai.

Žiurkė

Ateinančiais metais jums prireiks ypatingai tvirto charakterio, šviesaus proto ir kilnios dvasios: pasitelkęs tam tikrų aplinkybių jums daromą spaudimą, Kosmosas begėdiškai bandys jūsų principų ir valios tvirtumą. Perspėjimas: laukia ir keli itin ekstremalūs išbandymai. Svarbiausia – stiprinti sveikatą.

Masažas, įvairios spa procedūros, vitaminai ir maisto papildai – štai kas jums padės išsaugoti sveikatą ir puikią fizinę formą. Ateinančiais metais talismanus puikiai atstos papuošalai su kalnų krištolų ar deimantais.

Jautis

Psichologine prasme jūsų laukia labai neblogi metai. Kartais teks dėl konkrečių tikslų ne ką nors aukoti, o aukotis patiems – dėl šeimos ir vaikų teks puotauti kartu su velniais, tačiau neturėsite kito pasirinkimo. Kalbame apie profesinę sritį – teks pakentėti sukandus dantis. Be to, juk už tai jums ir pinigus moka.

Geriausias būdas pabėgti nuo problemų ir atgauti jėgas bus žemės darbai ir gamta – tokiai meditacijai puikiai tiks parkas, miškas, sodas ar netgi daržas. Geriausias amuletas, saugantis nuo blogybių, Arklio metais Jaučiams bus paprasčiausios džiovintos gėlės – ramunės.

Tigras

Ateinančiais metais jums svarbiausi bus romantiški ryšiai ir atžalos. Trumpiau tariant, ateinantys metais bus jūsų tikrąja to žodžio prasme. Arklys jums itin palankus, jo pasagos neša laimę.

Tik nepamirškite Kosmosui už šias likimo dovanas kaip reikiant atsidėkoti. Jėgas palaikyti ir pusiausvyrą susigrąžinti ateinančiais metais jums padės talismanai su citrina – jį galite nešioti ant kaklo, rankos, ausyse.

Katinas (Triušis)

Nors katinams ir patinka vaikščioti vieniems, jiems reikia vietos, kur kas nors lauktų, kur jie rastų sielos ramybę ir poilsį. Savaime suprantama – kalbame apie namus, mylimus namus. Ateinančiais metais namų ir būsto tema Katinams taps pačia aktualiausia. Kaupti ir išsaugoti energiją ateinančiais metais jums padės papuošalai su chrizoberilu (katės akimi).

Drakonas

Giminaičiai – nuolatinis mūsų džiaugsmo, bet taip pat ir rūpesčių šaltinis. Jaučiamės gerai, kai jiems yra gerai. Arklio metais jums teks įvykdyti minimalią programą aprūpinant juos tam, kad patys būtumėte ramūs. Talismanai su rubinais arba granatais juvelyrinių dirbinių pavidalu padės apsisaugoti nuo nereikalingo nerimo ir įveikti kliūtis.

Gyvatė

Ateinantys metai jums bus gana pelningi – jūsų pajamos išaugs, gali būti stambių įsigijimų. Tačiau šiame gyvenime niekas nėra duodama nemokamai, todėl gali padaugėti rūpesčių, susijusių su augančių finansų ir turto saugojimu. Tam, kad šie rūpesčiai būtų tik malonūs, jums padės džiovintas šlamutis, jonažolė, ugniažolė.

Arklys

Ramybės ateinančiais metais nesitikėkite. Baigsis vienas ciklas ir prasidės naujas, o tai visada susiję su ganėtinai skausmingu procesu, ieškant balanso ir harmonijos. Tam, kad viskas vyktų kiek įmanoma sklandžiau, namuose turėkite talismaną – sausų javų varpų puokštę.

Ožka

Ateinantys metai bus kupini įtampos tiek darbo, tiek ir bendro išeikvojamos energijos kiekio prasme, dėl to bus jaučiamas poreikis pabūti vienumoje. Nedrauskite šito sau, tačiau nepamirškite iš anksto situaciją paaiškinti artimiesiems, kad šie neįsižeistų.

Tuo tarpu patys progai pasitaikius išvažiuokite į užmiestį, kur tvyro ramybė ir yra mažai žmonių. Dirbant mieste tesaugo jus citrinas.

Beždžionė

Dabar tikrai esate savo stichijoje. Metai bus kupini bendravimo, kelionių, naujų įspūdžių – žodžiu, tiesiog dangaus dovana. Tiesa, būkite atsargūs – dėl dažnų išvykų iš namų gali kilti pykčių šeimoje.

Kad išvengtumėte nesantaikos, daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, savo antrąsias puses lepinkite dėmesiu taip, kaip santykių pradžioje. O visa tai daryti lengvai ir su įkvėpimu padės šaltalankio šakelė.

Gaidys

Laukia eilinis karjeros šuolis arba socialinės padėties pasikeitimas, pavyzdžiui, iš viengungio į susituokusį, iš tėvų – į senelius. Tai visada reikalauja didesnių pastangų, kurias reikia papildyti tinkama mityba, sveika gyvensena ir reguliariu sportu.

Šiuo metu jūsų amuletas – bet koks grūdas, nuo grikių iki ankštinių. Nešiokite rankinėje ar kišenėje maišelyje porą pupelių, saują grikių ar ryžių, na ir tikėkite sėkme.

Šuo

Šie metai įsimins tuo, kad lyginant su praėjusiais metais, žymiai prasiplės jūsų galimybės. Naujovės susijusios arba su naujomis užduotimis, arba su persikraustymus gyventi į naują vietą.

Galimi ir abu variantai vienu metu, sklandžiai vienas kitą papildantys. Dabar jūsų talismanas – paprastas vanduo. Tik stenkitės, kad indas su vandeniu visada stovėtų jums prieš akis.

Kiaulė

Įtempti metai – tokie, kurie visada būna prieš didelių ir svarbių permainų metus. Taigi nusiteikite kantriai įveikti visas kliūtis, kurias pamėtės kosmosas. Ir atsiminkite – jos kyla tik tam, kad jus užgrūdintų ir padėtų pakilti į naują gyvenimo lygį. Avantiurino akmuo, bet kaip apipavidalintas (karoliai, auskarai, pakabutis) taps jums geriausia apsauga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)