„Syrena“ automobiliai Lenkijoje buvo gaminami nuo 1957 iki 1983 m. Per šį laikotarpį nuo konvejerių nuriedėjo apie 521 tūkst. mašinų.

Kanados kompanija „AK Motor Internationl“, kurią valdo lenkai, neseniai išplatino „AK Syrena Meluzyna“ vizijos nuotraukas. Taip kompanija įsivaizduoja XXI a. „Syrena“ versiją, kuri yra labai panaši į „Fiat 500“.

„AK Motor Internationl“ įkūrėjas ir vadovas Arkadiušas Kaminskis tvirtina, kad šiuo metu kompanija ieško investuotojų ir partnerių, kurie padėtų pradėti automobilių gamybą. Jis norėtų, kad „Syrena“ markė ir toliau būtų gaminama Lenkijoje.

39-erių vadovas žino, kad jo laukia ilgas kelias siekiant sugrąžinti „Syrena“ markę, tačiau A. Kaminskis įsitikinęs, kad šis automobilis patiktų nostalgiškus prisiminimus puoselėjantiems lenkams, taip pat ir jaunajai kartai, ieškančiai mažo, retro stiliaus miesto automobilio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)