Ingredientai

Net jei nemėgstate gaminti, kiaušinį tikrai kepėte bent kartą savo gyvenime. Tačiau ar bandėte jį kepti vandens vonelėje? Jeigu darysite tai pagal taisykles, rezultatas priblokš visus valgančius!

Gaminimo eiga

Užkaiskite platų žemą puodą su trupučiu vandens. Omletui kepti reikės nedidelio dubenėlio, tad pamatuokite, kad vanduo, įstačius dubenėlį į puodą, nesemtų jo kraštų.

Taigi pirmiausia gerai išplakite kiaušinį, sumaišykite su puse stiklinės pieno, gerai išmaišykite ir pagardinkite saldžiosios raudonosios paprikos milteliais, druska, smulkiai supjaustytu svogūnu ir česnako skiltele.

Dubenėlį, kuriame kepsite, ištepkite sviestu ir supilkite paruoštą kiaušinio masę. Atsargiai įstatykite į puodą su verdančiu vandeniu. Ugnis turi būti didžiausia. Netrukus omleto kraštai ims tirštėti. Tada atsargiai patraukite sutirštėjusius kraštelius, kad vietoj jų atsidurtų skystoji masė.

Maždaug po 10 visas omletas bus vienodai sutirštėjęs. Dar kartą atsargiai pamaišykite, patikrindami, ar tikrai jis iškepęs.

Gatavą omletą išimkite ir pagardinkite šviežiais krapais bei gabalėliu sviesto.

O dabar paragaukite ir patvirtinkite, kad skanesnio nesate gyvenime ragavę!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai