Be to, šis laikotarpis puikiai tinka spręsti karjeros ir užmokesčio klausimus. Palankiai susiklosčiusios aplinkybės padės jums sutvirtinti savo padėtį, pakilti karjeros laiptais, gauti papildomos naudos. Jeigu jūs seniai trokštate paaukštinimo tarnyboje arba atlyginimo pakėlimo, pasikalbėkite su vadovybe apie paaukštinimą, užsiminkite apie jūsų pasiekimus darbe.

Ši savaitė tinkama ir esamo verslo plėtimui, ir naujo pradžiai. Tačiau verta prisiminti, kad bet kokie veiksmai ar finansinės operacijos turi būti gerai apgalvotos. Ypatingą dėmesį atkreipkite į galimą riziką. Be to, stenkitės orientuotis į tokią sumą, kurią turite. Paskoloms ir kreditams laikas nepalankus.

Avinas

Šią savaitę jums atsiras galimybė siekti paaukštinimo arba pradėti naują projektą, kuris padės pakilti karjeros laiptais. Jūsų laukia daug derybų ir pokalbių ir jeigu jūs protingai pasinaudosite palankiomis aplinkybėmis, pasieksite, kad sąlygos jums būtų naudingos. Be to, jūs padėsite pagrindus ateinančių metų pirmajam pusmečiui.

Jautis

Šią savaitę jūsų laukia bendravimas su ryžtingu ir aktyviu žmogumi. Jis padės jums susidoroti su senomis problemomis, padės atsikratyti kažkokių sunkumų. Be to, jums atsiras galimybė pradėti kažką naujo. Gali būti, kad jūs seniai apie tai svajojote, tačiau tik dabar taip susiklostys aplinkybės, kad jūs galėsite įgyvendinti savo idėjas.

Dvyniai

Šią savaitę jums rekomenduojama adekvačiai įvertinti savo galimybes ir gabumus. Neverta imtis keleto darbų vienu metu, kitaip nepabaigsite nieko, ką pradėjote. Be to, kalbėdami su vadovybe nepervertinkite savo nuopelnų – jeigu jus apkaltins neobjektyvumu, jūs nukentėsite.

Vėžys

Šią savaitę jūs sugebėsite pademonstruoti savo meistriškumą, tai gali tapti paaukštinimo ar atlyginimo padidinimo priežastimi. Be to, greičiausiai jums net neteks apie tai užsiminti vadovams, jūsų pasiekimai bus tokie akivaizdūs, kad būsite apdovanoti kažkuo reikšmingu.

Liūtas

Šią savaitę stenkitės nepervertinti savo jėgų. Neverta pradėti veiklos, kurios jūs neplanavote, priešingu atveju, vargu ar spėsite pabaigti tai, ką jums būtina padaryti. Be to, jums nerekomenduojama polemizuoti su vyresnybe, nes jums gali priminti senas klaidas. Ramiai užsiimkite tuo, ką ir anksčiau darėte, stenkitės neužkliūti savo viršininkams.

Mergelė

Šią savaitę jums patariama būti atidesniems piniginiuose reikaluose – galimi nuostoliai. Susilaikykite ir nepradėkite ilgalaikių projektų. Be to, gali nutrūkti jums svarbus ryšys – tranybinis ar su draugais. Greičiausiai kažkas pabandys jums sutrukdyti įgyvendinti kažkokius planus ir jūs nuspręsite išsisirti su tuo žmogumi, kad be jokių trukdžių galėtumėte atlikti tai, ką sumanėte.

Svarstyklės

Šią savaitę jūsų laukia sėkmė. Gali būti, kad jūs užsitarnausite kažkokios garbės, kuri atneš jums ir materialinę naudą. Be to, jūs apsilankysite kažkokiame iškilmingame renginyje. Greičiausiai jūs atsidursite dėmesio centre ir sugebėsite ne tik pasilinksminti, bet ir kalbėdamiesi su įtakingais žmonėmis išspręsite kažkokias problemas.

Skorpionas

Šią savaitę jums teks atidėti kažkokių savo planų realizavimą. Greičiausiai jūs tai padarysite ne kokių nors aplinkybių spaudžiami, o dėl to, kad norėsite dar kartą viską apgalvoti. Ir tai padės vėliau sėkmingai įgyvendinti visas jūsų idėjas. Be to, numatomas progresas reikaluose, kurie dėl kažkokių priežasčių buvo įstrigę.

Šaulys

Šią savaitę jums teks priimti svarbų sprendimą, kuris bus susijęs su jūsų tarnybine veikla. Gali būti, ad jums pasiūlys pakeisti darbo vietą ar karjeros pobūdį ir jums teks pasirinkti – ar palikti viską tiap, kaip yra, ar keisti. Be to, jūs susitaikysite su tais, su kuo buvote susiginčiję.

Ožiaragis

Šią savaitę atkreipkite dėmesį į savo sveikatą. Galimi susirgimai, susiję su jūsų profesine veikla. Gali būti, kad daugybė darbų ir reikalų pasirodys jums ne pagal jėgas. Pasaugokite save ir raskite laiko pilnaverčiam poilsiui. Be to, šiuo laikotarpiu jūs parodysite tvirtumą, atsisakę kažkokios dovanos ar pinigų.

Vandenis

Šią savaitę jūs galėsite sėkmingai užbaigti kažkokį svarbų reikalą, susijusį su jūsų namais. Be to, jūsų laukia didelis pelnas, kurio dalį jūs greičiausiai išleisite kažkam, kas susiję su jūsų giminaičiais. Be to, jums teks teks parodyti apsukrumą, kuris padės jums laiku pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis ir sustiprinti savo padėtį.

Žuvys

Šią savaitę jums teks ginti savo interesus ir ryžtingai veikti, kad pratęstumėte tai, ką pradėjote. Gali būti, kad jūs sugebėsite pasinaudoti aplinkybėmis ir paversti naudinga tokią situaciją, kuri grėsė nuostoliais. Tačiau jums taip pat rekomenduojama itin saugoti savo reputaciją – gali būti, kad kažkas bandys jus apjuodinti vadovybės arba verslo partnerių akyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją