Laidos vedėjams Vaidas papasakojo apie praėjusių metų šventes, kuomet dar dirbo kruiziniame laive: „Paskutinės mano Kalėdos buvo jūroje. Buvome Barselonoje. Pietiečiai tikrai moka švęsti. Nuotaika visiškai nesiskiria nuo lietuviškos. Buvo ir maisto, ir Kalėdų senelis. O laive užsieniečiai, ypatingai amerikiečiai, suserga kalėdine manija. Ir svečiai, ir darbuotojai sukuria didžiulę šventę. Apskritai tų šalių gyventojai visą laiką pasiruošę. Tai yra manija, ir tai yra graži manija. Jie persirengia šventiniais kostiumais, o jų kišenės pilnos dovanėlių.“

„Kokiam desertui be moters negali atsispirti?“, - klausė viena laidos žiūrovių. „Aš mėgstu gerą riebų amerikietišką sūrio pyragą. Mėgstu šokoladą, pyragus įvairiausius“, - atsakė V. Baumila.

Nors vaikystę Vaidui labiausiai primena mamos keptas obuolių pyragas. „Matyt daugelis mamų jį darydavo. Tokį plonytį obuolių pyragą iškepdavo“, - prisiminimais dalinosi atlikėjas.

Vaidas teigė, kad virtuvėje sugriauna visus mitus. Jis juokavo, kad niekas kitas taip blogai negamina. „Kitiems nelabai patarčiau ragauti“, - šmaikščiai kalbėjo Vaidas. Ir patikslino, kad pasistengęs visai neblogai galėtų pagaminti. Ir dar patikino, kad produktų kainas parduotuvėje tikrai žino.

Svečiams galima užduoti klausimus „Facebook“ tinkle, oficialioje „Virtuvės mitų griovėjų paskyroje“.

Vaido Baumilos viešnagė „VMG Kalėdų“ laidoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)