Šiemet gegužę iš profesionalaus futbolo pasitraukęs 38 metų vyras didžiuojasi savo antrojo sūnaus pasišventimu treniruotėms. Jis pasakojo, kaip liepė Romeo, kuris jau yra dirbęs „Burberry“ modeliu, šeštą ryte būt pasiruošusiam bėgimui, tačiau abejodamas, ar sūnus sugebės taip anksti atsikelti, paprašė žmonos Victorios nustatyti žadintuvą.

Jis nerimavo veltui. „Lygiai šeštą pajutau, kad kažkas timpčioja mano ranką ir išgirdau: „Tėti, metas keltis, - pasakoja Davidas. - Jis yra iš tų erzinančių bėgikų, kurie visada nori būti žingsniu prieky tavęs. Mes bėgome tris su puse mylios ir trečią mylią jis bėgo greičiausiai. Aš vos atgavau kvapą“.

„Jis visą kelią bėgo prieky manęs. Matyt, jis bus paveldėjęs mano užsidegimą. Aš labai juo didžiavausi“, - pridūrė laimingas tėvas.

D. Beckhamas, kartu su žmona auginantis keturiolikos Brooklyną, vienuolikos Romeo, aštuonerių Cruzą ir dvejų metų dukrelę Harper, viliasi, kad jam pavyks išauklėti savo atžalas taip, kaip tai darė jo tėvai Sandra ir Davidas.

„Man pasisekė. Mano tėtis mane nuolat spaudė, tačiau jis taip pat man suteikė paramą. Kai kurie vaikai į tai reaguoja blogai, tačiau aš buvau iš tų laimingųjų. Jis visada mane apkabindavo, kai to reikėdavo“, - prisimena buvęs futbolininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)