Kas kartą radus paliktą gatvėje gyvūną, kyla klausimas - kodėl? Katinėlis Sniegius neatsakytų, ne tik todėl, kad nemoka žmonių kalbos, jis jos tiesiog negirdi... Gal ši priežastis ir pastūmėjo atsikratyti katinėlio, kuris yra kitoks. Na taip, ne kiekvienas gali susitaikyti, kad jo piktas klykavimas ar įsakmus tonas nedaro augintiniui jokios įtakos.

O Sniegius, tiesą sakant, dėl šio savo „trūkumo“ nėmaž nepergyvena. O ypač tai patogu iškrėtus kokį vaikišką juokelį, ar norint nukniaukti ką nuo stalo: negirdi jokio „proto knisimo“. Žinoma, galima sakyti, kad toks katinėlis negirdi ir meilių pagyrimų, bet juos Sniegius visada pasiruošęs priimti ne žodžių pavidalu, o švelniais paglostymais, prisiglaudimais, o dar geriau - mėsytės kąsneliu.

Radusi jį moteris suprato, kad gatvėje naminio ir juolab negirdinčio katinėlio laukia itin daug pavojų. Kadangi pati pagloboti jo negalėjo dėl vaikelio ligos, Sniegius atsidūrė „Naminukų“ globoje. Katinėlis jau kastruotas, be galo bendraujantis, socialus, draugiškas ir žaismingas. O jau akių žydrumas...

Norėdami ir galėdami suteikti Sniegiui namus, skambinkite globėjai Santai tel.nr. 8 608 86707 (Vilnius)!