Taigi, šiuo straipsneliu pristatome keletą mūsų globotinių, kurie jau pamiršo visas išdavystes ir negandas ir jau yra pasiruošę keliauti į naujus namus.

Vakarė rasta Šilainiuose. Prieš patenkant pas mus ją matė gyvenančią  prie vieno daugiabučio. Koks gi ten gyvenimas jaukiai ir mielai katytei. Vakarė pas mus atsigavo, išgražėjo, jau sterilizuota, paskiepyta. Tai labai rami ir miela trispalviukė. Tiktų tiems, kurie nori ramios ir švelnios katytės.

Spurgienė - katytė, kuri turėjo po PSP (Pagaus – Sterilizuok – Paleisk) programos būti paleista atgal į gatvę. Kur gi ten gatvė jaukiai, kažkada namine buvusiai katytei, dar ir išaugins pora kažkieno į gatvę ištrenktų katinėlių vadų... Spurgienė šaunuolė. Vadiname ją spurgiukų ir pončkiukų mama. Na, bet gana vaikučių, dabar Spurgienė gyvens savo ir būsimų šeimininkų malonumui. Tai tikra aristokratiško grožio dama nepraradusi pasitikėjimo žmogumi. Spurgienė žaisminga, meili, labai mėgsta šukuotis.

Glorija – jauna, labai jauki katytė. Sveika, paskiepyta, sterilizuota. Ir gera, ir rami, ir graži, apskritai - nuostabi, nors prie žaizdos dėk.

Maika - atiduota iš namų. Kažkam tapo nebereikalinga. Jai 6,5 metų, sterilizuota.
Prieglaudėlėje iš pradžių jautė didelį stresą, nenorėjo ėsti, ilgėjosi tų, kurie ją išdavė. Dabar jau su padėtimi apsiprato. Tai rami, neįkyri, nepriklausoma katė. Mėgsta įsitaisyti ant palangės ir žiūrėti į lauką arba susiglaudusi su kitu katinėliu pasikaitinti ant saulutės. Maika – graži, tokia ir iš stuomens, ir iš liemens, bet ne gigantė. Toks smagus burbuliukas. Ji puikiausiai galėtų būti romi „guodėja“, jeigu tik žmogui to reiktų.

Kitutis - jaunas, gražus katinukas. Šeimininkai jį vadino Kituku, bet naujam gyvenimui reikia ir naujo vardo, todėl šiek tiek jį pakoregavom. Istorija eilinė. Išvykimo į užsienį išvakarėse pradėjo ieškoti katinui naujų namų.

Drugė - labai gražutė trispalvė katytė. Jai - iki metukų. Labai miela ir jauki, meili žmogui. Skiepyta ir sterilizuota.

Zara - labai miela katytė, bet dar šiek tiek prisibijanti žmogaus. Maždaug 8 mėnesių amžiaus. Jau sterilizuota ir skiepyta

Vilga - rasta autobusų sustojime sužalota koja. Pasveikusi po operacijos, iki metukų amžiaus, sterilizuota, paskiepyta ir jau dairosi namų. Smagi katytė, ir padūkusi, ir švelni, ir meili. O kailiukas koks gražus, blizgantis. Savanorė sako, kad „Vilgutė - meilė seilė. Oi, kaip jai reikia žmogaus. Tupi pamaitinta ant lentynos ir tyliai verkšlena: „paimk mane ant rankų“. Trenkiau visus „šiupelius“ į kampą ir „niančyjau“. Benešiojant prausėsi prausėsi, kol užsnūdo“.

Rusnė - rasta prie Onkologinės ligoninės. Labai meili ir jauki. Sterilizuota, skiepyta. Atsigavusi, išgražėjusi. Kailiukas seniau buvo toks riebaluotas, tepaluotas, o dabar švelnus, purus, minkštas. Ir pati katytė labai meili. Pastebėkite ją!

Klara – išauginusi vaikus, išleidusi juos į gyvenimą, pati namų vis dar laukia. Laukia savo žmogaus. Iš bailiukės ir nepasitikinčios žmogumi, tapo meilia ir švelnia kate. Pati prašosi glostoma ir meilinasi. Mėgsta būti šukuojama. Prisileidžia tik tuos, kuriais pasitiki. Klarai labai reikėtų kantraus žmogaus. Jeigu jūs kaip tik toks esate ir Klara Jums patinka, skambinkite, atvykite susipažinti.

Fiona – jaunutė, mažutė katytė. Fiona labai smulkutė, švelni ir rami. Jai apie 7 mėn. Skiepyta, sterilizuota. Tik pažiūrėkite kaip jai reikia žmogaus meilės.

Bela - jauna, meili, rami katytė. Sterilizuota, skiepyta. Labai mielo apvalaus snukučio ir didelių akių savininkė. Gerietė, rami ir išskirtinė katytė. Pasak savanorės, Bela gali nešiotis, kaip rankinę, kur nori.

Susisiekti: 8 655 15024, info@katinosvajone.lt (Kaunas)