Saldžios staigmenos

Namai papuošti? Suteikite šventiniam stalui spalvų su šiais saldumynais, kurie tinka bet kokiu sezonu. Dėmesio centre patalpinkite indą su raudonais ir baltais šaltmėtiniais saldainiais ir minkštais zefyrais. Nepamirškite valgomųjų lazdelių, spalvotų šokoladų ir kitų akį traukiančių gardėsių.

Prabanga virš galvos

Kas sakė, kad žaisliukai priklauso vien tik eglutei? Akcentuokite apšvietimą virš galvos žėrinčiomis dekoracijomis, rinkitės gaivią žiemos paletę - blyškiai melsvą ir sidabro spalvas. Užbaikite kompoziciją elegantišku atlasiniu kaspinu, švelniai patraukiančiu akis nuo sietyno.

Tiesiog užburia

Kaip suteikti namų jaukumo šventiniam dekorui? Kurdami jį, nepamirškite detalių papildyti savo asmeniniu stiliumi. Tuščią palangę paverskite stilingu kampeliu pripildydami stiklo indus skirtingų spalvų ir formų žaisliukais.

Langų dekoras

Šventinis langų dekoras gali būti pačių įvairiausių formų, dydžių ir tekstūrų. Tačiau visiškai netikėtas debiutas gali būti rožinės ir žaliosios citrinos spalvos derinys.

Šventinė kompozicija

Šventinės kompozicijos patrauklumo paslaptis - paprastumas. Taurę pripildykite šventiniais žaisliukais, apsupkite vešlia žaluma.

Idėjos eglutei

Netradicinė eglutė gali sužėrėti egzotiškomis spalvomis. Papuoškite ją levandų, rožinės ir auksinės spalvos žaisliukais, o vietoje girliandos rinkitės plunksnas netikėtumo efektui pastiprinti.

Žavingas kalendorius

Vietoje tradicinio galima rinktis ir unikalią advento kalendoriaus adaptaciją. Gruodžio mėnesiui ant rėmelių sukabinkite mažus sunumeruotus paketėlius su jūsų šeimos mėgstamais gardumynais.

Elegantiškas šerkšnas

Padenkite paprastą, bet elegantišką, žiemiško baltumo stalą, kuris jūsų šeimos susibūrimą pavers ypatingu. Šilumos ir tekstūros užuominos suteiks subtiliai dekoruota dramblio kaulo staltiesė. Dar didesniam efektui sidabrinius vazonėlius galima pripildyti šerkšnu nubalintais pušies kankorėžiais.

Baltos Kalėdos

Monochromatinėje eglutėje balta spalva atsiskleidžia visu savo grožiu ir suteikia šventiškumo. Akcentuokite baltą spalvą stikliniais žaisliukais ir sidabro švytėjimu.

Šventiniai akcentai

Židinį galima skoningai dekoruoti žaluma, prie kurios itin gerai dera stikliniai indai, pripildyti spanguolių, jaukumą skleidžiantys vaisiai ir pušų kankorėžiai.

Žaismingi aksesuarai

Stalviršius galima papuošti ir kitaip. Paverskite savo penktadienio žaidimų vakaro būtiną elementą naujovišku šventiniu papuošimu.

Svečių sutikimas

Koridorius - tai pirmoji galimybė šventiškai nuteikti namiškius ir svečius. Papuoškite veidrodžio staliuką žiemiška, kalėdine scena.

Modernus paprastumas

Pagyvinkite savo namų unikalų stilių šventiniu dekoru - nuostabus veidrodis papuošiamas dekoratyviniu auksiniu elniu ir baltomis kojinėmis, akcentuojančiomis kvapą užimančią baltą židinio atbrailą.

Linkime gražių švenčių!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)