Skambinusioji moteris ieškojo pagalbos, o pas mus kaip tik tą akimirką atsirado vieta pas globėją. Ji - tokia reta ir ypatinga - buvo pasiūlyta būtent šiai mažylei. Nujautėme, kad Kolibrė užmerktomis nuo ligos akimis negalės išgyventi nė paros be katės ar žmogaus.Viena visame pasaulyje, gailiai gailiai verkianti trijų savaityčių rainiukė būtų tiesiog sustėrusi nuo šalčio, o jei surastų prieglobstį, negydoma prarastų akis. Ačiū Evelinai, kuri sutiko mažylę priglausti.

Kolibrė vos telpa į delną, jai reikia ypatingos priežiūros. Manome, kad ji gimė lauke arba rūsyje, tačiau nežinome, kur dingo jos šeima ir kodėl tokia trapi mažutėlytė liko be jokios užuovėjos, priežiūros.

Kolibrei labai reikalinga Jūsų parama. Prasidėjo virškinimo problemos, laimei, akytės jau sveikos. Važiuosime atlikti tyrimų. Taip pat reikalingas spec. labai brangus maistukas. Todėl už bet kokią paramą būsime labai dėkingi. Norime mažąją kovotoją išsaugoti.

Tikras stebuklas, kad lapkričio pabaigoje ji nenusibaigė nuo šalčio, ligų ir bado. Stipruolė. Reikalinga parama - 200 Lt

Susisiekti - tel. 861558898, 868973782, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“). Labai ačiū.