Ingredientai
Gaminimo eiga
Išsijokite miltus, druską ir kepimo sodą į didelį dubenį. Sumaišykite sviestą, cukrų ir apelsino žievelę plakikliu. Įmaišykite kiaušinius, sumažinkite plakiklio greitį. Palaipsniui sudėkite miltų mišinį, plakite iki vientisos konsistencijos.
Padalykite tešlą per pusę, abi dalis suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai.
Pusę tešlos padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Iškočiokite 25/30 cm stačiakampiais, sudėkite ant kepimo popieriaus ir palaikykite šaldytuve apie dešimt minučių, kol sukietės.
Įdarui sumaišykite visus ingredientus mažame dubenyje. Suberkite mišinį ant tešlos, suvyniokite ją pradėdami nuo ilgosios pusės. Padėkite į šaldytuvą valandai.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ritinėlius supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite kol paruduos, apie 19 minučių. Atvėsinkite. Sausainėliai uždengti išsilaikys iki trijų dienų.
Atsiliepimai