Ingredientai

Miltai 2.5 stiklinės
druska pagal skonį
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukrus 1 stiklinė
Sviestas 4 šaukštai
Rudasis cukrus 1 stiklinė
Cinamonas šaukštelis
Porcijos: 10
Įkvėpti klasikinių cinamoninių bandelių, šie sausainiai leis jums pasinerti į nepakartojamus cukraus bei prieskonių malonumus!

Gaminimo eiga

Išsijokite miltus, druską ir kepimo sodą į didelį dubenį. Sumaišykite sviestą, cukrų ir apelsino žievelę plakikliu. Įmaišykite kiaušinius, sumažinkite plakiklio greitį. Palaipsniui sudėkite miltų mišinį, plakite iki vientisos konsistencijos.

Padalykite tešlą per pusę, abi dalis suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai.

Pusę tešlos padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Iškočiokite 25/30 cm stačiakampiais, sudėkite ant kepimo popieriaus ir palaikykite šaldytuve apie dešimt minučių, kol sukietės.

Įdarui sumaišykite visus ingredientus mažame dubenyje. Suberkite mišinį ant tešlos, suvyniokite ją pradėdami nuo ilgosios pusės. Padėkite į šaldytuvą valandai.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ritinėlius supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite kol paruduos, apie 19 minučių. Atvėsinkite. Sausainėliai uždengti išsilaikys iki trijų dienų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai