Toronte apsistoję „Patruliai“ koncertavo lietuvių namų 60-mečio šventėje. „Esame sužavėti Toronte gyvenančiais lietuviais, kurie mus priėmė. Tautiečiai mums aprodė Ontarijo provinciją. Nuvažiavome iki Niagaros kroklių. Tai įspūdingas gamtos reiškinys. Labai didelis ačiū žmonėms, kurie mus priėmė“, - kalbėjo A. Radzevičius.

Dainininkas puikiai atsiliepė ir apie koncertą Toronto lietuviams. „Koncertas buvo labai šiltas ir įsimintinas. Įsimintinas jis tapo ir tuo, kad jo metu lūžo koja. Koncerto metu nesėkmingai bandžiau išgelbėti kitą žmogų. Scena buvo metro ar pusantro aukščio ir vis kartas nuo karto tu nuo jos sušoki į publiką. Šokau nuo scenos ir būčiau nusileidęs ant žemės, bet nepastebėjau gulinčio ir geresnio kadro ieškančio fotografo. Vietoj to, kad nusileisčiau jam ant veido nusprendžiau geriau du mėnesius pavaikščioti gipse. Dar dantis sukandęs sugebėjau grįžti ant scenos“, - pasakojo A. Radzevičius.

A. Radzevičiaus pasakojo, kad namie laukiančią žmoną Milisandrą pradžiugino tradiciniu kanadietišku gėrimu, kurio skonis sužavėjo ir atlikėją. Kaip vieną įsimintiniausių dalykų A. Radzevičius paminėjo išvystas sėkmingas "Toronto Raptors" krepšinio rungtynes. Varžybose pasižymėjo ir krepšinio pažiba Jonas Valančiūnas. „Laikėme kumščius už Joną. Žmogui iš krepšinio šalies tai pamatyti verta“, - kalbėjo dainininkas.

A. Radzevičius teigė, kad koncertuoti į Kanadą jį atviliojo ne honoraras, o svetur gyvenančių lietuvių įvertinimas. „Mums buvo didžiulis įvertinimas, kad į tokią gražią šventę pasikvietė mus. Visa kita prieš tai nublanksta. Pamatėme labai gražią šalį. Ir pamatėme ją taip, kaip kitas nepamatytų, gražiausias vietas aprodė ten gyvenantys. Manau, kad įspūdžiai po šios kelionės neišdils visą gyvenimą“, - pokalbį baigė A. Radzevičius.

Kelionės Kanadoje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)