Nauji elipsės formos žibintai siekia sparną, o dinamišką visų „Mégane“ versijų išvaizdą dar labiau sustiprina LED dienos žibintai.

Identiškas „Mégane“ hečbeko, kupė ir universalo priekis atspindi nuoseklų dizainą. Gamintojų teigimu, „Mégane“ hečbekas tapo dar stilingesniu ir modernesniu, universalas „Mégane Grandtour“ išliko toks pat praktiškas, tačiau žavintis savo aptakiais kontūrais, o dinamiškų ir atletiškų linijų „Mégane“ kupė – kaip visada žavus ir traukiantis akį.

Naujuosius „Mégane“ jau galima įsigyti prekybos atstovų salonuose. Pradinė kaina Lietuvoje –nuo 44 770 litų.

Keičiant „Renault“ automobilių kėbulo išvaizdą, neliko nuošalyje ir „Mégane“ sportinės versijos. Atnaujintas ne tik dizainas: dabar GT versija bus su 2.0 T „Renault Sport 220“ varikliu.

Naująją „Mégane“ seriją užbaigianti R.S. versija sukurta tiems, kurie nori pajusti didžiausią vairavimo malonumą. Automobilyje sumontuotas 2.0 T „Renault Sport 265“ variklis. Galima rinktis arba sportinę, arba „Cup“ važiuoklę.

2.0 16 V variklis su turbokompresoriumi pasiekia 265 AG (esant 5500 aps./min.), bei 360 Nm sukimo momentą (esant 3000 aps./min.). Naujojo „Mégane R.S.“ pradinė kaina Lietuvoje – 99 450 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)