Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Kakava 1.5 stiklinės
Kava 1.5 šaukšto
Sviestas 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

Šokoladinei tešlai dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, sumaltą kavą.
Elektriniu mikseriu išsukite cukrų, sviestą ir vanilę, kol mišinys taps kremo pavidalo (3-4 min.). Sudėkite miltus, smulkintus riešutus ir išminkę tešlą padėkite į šaldytuvą valandai.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iš iškočiotos tešlos išpjaustykite norimų formų sausainius. Kepkite, kol sukietės ir apskrus – apie 12-15 min. Ataušinkite ir sudėkite į sandarų indą. Sausainius galima laikyti iki dviejų savaičių.

Beje, dalį tešlos galite užšaldyti ir iškepti prireikus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai