Artėjant komedijos premjerai kviečiame sužinoti daugiau įdomių faktų apie „Mr Sunshine“ pravardžiuojamą 43-ejų amerikietį V.Vaughną.

Aktoriaus ūgis – 196 cm.

V.Vaughno tėvai – prekybininkas Vernonas Vaughnas ir nekilnojamo turto agentė bei biržos maklerė Sharon Vaughn išsiskyrė 1991-aisiais, kai aktoriui buvo 21-eri.

1988-aisiais V.Vaughnas gavo vaidmenį kompanijos „Chevrolet“ reklaminiame klipe ir po to išsikraustė į Holivudą, kur pasirodė kelete serialų, tačiau kurį laiką didelės sėkmės nesulaukė ir per atrankas dažnai patirdavo nusivylimų.

Pirmąjį vaidmenį kine V.Vaughnas gavo 1993-ųjų filme „Rudy“, čia jis susipažino ir su savo bičiuliu Jonu Favreau, kuris ilgainiui padėjo Vince‘ui prasimušti į aukščiausius kino pramonės sluoksnius.

2005-aisiais V.Vaughnas pradėjo susitikinėti su aktore Jennifer Aniston, su kuria jie drauge pasirodė juostoje „Išsiskyrimas“ (angl. „The Break-Up“). 2006-ųjų rudenį aktorius į teismą padavė tris bulvarinius leidinius, kaltindamas juos melagingais pareiškimais apie jo neištikimybę J.Aniston. Aktoriai skirtingais keliais pasuko tų pačių metų lapkritį.

Nuo 2010-ųjų V.Vaughnas yra vedęs kanadietę nekilnojamo turto agentę Kylą Weber, jie turi du vaikus – trejų dukrą Locklyn ir nė pusės metukų nesulaukusį sūnų Vernoną.

Geras aktoriaus bičiulis – komedijų aktorius Benas Stilleris, su kuriuo jie dažnai pasirodo tuose pačiuose filmuose, taip pat jo draugų gretose aktorius Joaquinas Phoenixas.

Pamatęs V.Vaughną vaidinantį 1996-ųjų juostoje „Swingers“, Stevenas Spielbergas pasiūlė aktoriui rolę 1997-ųjų filme „Dingęs pasaulis: Juros periodo parkas“.

V.Vaughnas nebuvo labai pažangus mokykloje. Prieš vidurinės baigimą jis tapo vyresniųjų klasių prezidentu tik tam, kad galėtų sakyti kalbą per mokyklos baigimo ceremoniją. Jis žinojo, kad jei jis turės sakyti kalbą per šventę, jis gaus ir mokyklos baigimo atestatą.

V.Vaughnas yra Čikagos ledo ritulio komandos „Blackhawks“ ir Čikagos beisbolo komandos „Cubs“ gerbėjas.

Žurnalui „Premiere“ aktorius yra sakęs, kad vienas jo mėgstamiausių filmų – 1980-ųjų „Little Darlings“. Taip pat jo mėgstamos juostos: 1975-ųjų „One Flew Over the Cuckoo's Nest“, 1983-ųjų „Tender Mercies“, 1976-ųjų „The Bad News Bears“, 1983-ųjų „Terms of Endearment“, 1980-ųjų „Urban Cowboy“, 1970-ųjų „Five Easy Pieces“ ir 1973-ųjų „Paper Moon“.

Aktorius yra praradęs dalį nykščio automobilio avarijoje.

V.Vaughnas buvo rūkorius, tačiau žalingo įpročio atsikratė.

Aktoriui patinka šokti.

Šiame modernių technologijų amžiuje V.Vaughnas išties išskirtinis Holivude tuo, kad negali pakęsti mobiliųjų telefonų. Filmavimų metu jam visuomet duodamas darbo telefonas, tačiau dažniausiai jis jį pameta jau po kelių dienų, tad įprastai, kai aktoriui reikia paskambinti, jam telefoną paskolina aplinkiniai.

V.Vaughnas buvo svarstomas Čandlerio vaidmeniui populiariajame seriale „Draugai“.

2008-aisiais žurnalo „Forbes“ „Labiausiai kino studijoms apsimokančių“ aktorių sąraše V.Vaughnas užėmė pirmąją vietą – jis prodiuseriams atnešė 14,75 JAV dolerio už kiekvieną dolerį, kuris jam buvo sumokėtas.

V.Vaughnas apie savo „moterų filosofiją“ iki vedybų: „Jei manęs moteris nedomino, taip jai ir pasakydavau. Iškart po to kai pasimylėdavome tardavau: „Nebegaliu daugiau, ačiū, kad užsukai!“

Apie įskiepytą darbo suvokimą: „Mano senelis buvo fermeris, tad buvau taip auklėjimas, jog žmogus turi sunkiai dirbti, nesvarbu, koks jo darbas bebūtų. Žmonės yra vertinami už pastangas ir rezultatas tuomet net nėra toks svarbus. Svarbiausia – stengtis pasirodyti kuo geriau. Labai gaila, kad dabar jaunimas, kuris ateina į kino pramonę nė nenori dirbti, būti aktoriais, jie nori būti garsenybėmis.“

Apie jausmus filmavimo aikštelėje: „Suprantama, kai kolegos pajunta vienas kitam romantiškus jausmus. Būna situacijų, kurios yra išties intymios, kupinos fizinio artumo ir aktoriai yra pažeidžiami. Tuomet herojų ir pačių aktorių jausmai susipina. Aš galėčiau tai palyginti su romanais, kurie įvyksta vasaros stovyklose – ten tai atrodo labai rimta, svarbu ir tinkama, o grįžus namo, į realybę, atrodo visai kitaip.“

V.Vaughno motinai taip patiko jo tėvo inicialai – dvi „V“ raidės, kad ji visus vaikus pavadino vardais iš „V“ raidės. Aktoriaus pilnas vardas Vincentas, o jo seserų – Victoria ir Valerie.

Filmuodamasis filme „Couples Retreat“ V.Vaughnas atsikratė ryklių fobijos, nes jam teko nugalėti save ir plaukioti vandenyje, kuriame jų knibždėte knibždėjo.

Naujojoje juostoje „Anoniminis tėtis“ pasakojama apie Davidą (akt. V.Vaughnas), kuris neturi tobulo darbo, nėra perspektyvus ir neturi aiškaus gyvenimo tikslo. Regis, vienintelis dalykas, suteikiantis jo kasdienybei spalvų – mylimoji, tačiau ir ši toli gražu nėra tikra, kad Davidas galėtų būti jos gyvenimo vyras. Tačiau vyruko laukia staigmena – paaiškėja, kad prieš 20 metų tapęs anoniminiu donoru jis padėjo skirtingoms moterims susilaukti net 533-ijų vaikų...

Šimtai biologinių vaikų ir vienas, kol kas tėvu nemokantis būti vyras – nuo gruodžio 6 dienos Lietuvos kino teatruose nuotaikingoje komedijoje „Anoniminis tėtis“.

Kadrai iš filmo „Anoniminis tėtis“:

Filmo „Anoniminis tėtis“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)