Sunku pasakyti, kodėl kliuvo draugiškas, taikus ir visiems bičiuliškas Klipsas.

Tada, kai atsirado Klipsui globa iki skiepų (ačiū Danguolei!) ir vieta „Sos-gyvūnų“ prieglaudoje po karantino (ačiū!), nutiko nelaimė. Klipsas pradingo kelioms dienoms ir neatėjo į šėryklą. Maitintojos suprato, kad katinukas papuolė į bėdą. Po kelių dienų Klipsas pasirodė, tačiau visai kitoks: piktas, nusiminęs, keistai kreivai judantis, įsitempęs, sulysęs ir kenčiantis. Globėja Danguolė suprato, jog katinui tikrai kažkas negerai. Katinėlis skubiai nuvežtas į gydyklą. Įtarėme, jog kažkas su vidaus organais, nes vizualiai sumušimų ar žaizdų nesimatė.

Terapeutės diagnozė šokiravo: „Klipsui greičiausiai trūkęs plautis, nes paodyje yra daugybė oro!“. Skubėjome į kitą gydyklą, kur jo laukė traumatologai. Po apžiūrų, rentgenų paaiškėjo, jog lūžęs krūtinkaulio slankstelis, kuris pradūręs audinius atvėrė skylę patekti orui. Gyvūnas siaubingai kamavosi, kentėjo didžiulius skausmus, štai kodėl neėdė, elgėsi neįprastai.

Krūvos vaistų, tvirtas įtvaras ir rūpestinga globa. Dabar jau viskas gerai, Klipsiukas pasveiks. Lankosi pas gydytoja, yra stebimas, jam leidžiama daug vaistukų.

Ačiū Jadvygai ir kitiems už transportą. Taip pat globėjai Danguolei, kurios namuose Klipsas saugus ir mylimas. Šį kartą kreipiamės į Jus su prašymu prisidėti prie sumušto Klipso gydymo. Įtariame, kad katinėlis gavo spyrį į krūtinės sritį, dėl ko lūžo slankstelis. Reikalinga parama - 350 Lt.

Taip pat kviečiame visus, ieškančius gražaus, pūkuoto, mielo, draugiško ir prieraišaus augintinio susipažinti su Klipsu. Galbūt Jūs norėtumėte jam padovanoti gražų, visavertį gyvenimą? Klipsui labai reikalingi namai ir mylintis šeimininkas.

Ačiū visiems už paramą ir pagalbą. Sveik, Klipsiuk!

Klipsu rūpinasi VšĮ „Rainiukas“, susisiekti: tel. 861558898, 868973782, info@rainiukas.lt