Dienraščiui "New York Times" dainininkė teigė po operacijos netekusi 45 kg svorio. Praėjusių metų birželį Deborah Voigt turėjo atlikti pagrindinį vaidmenį Richardo Strausso operoje "Ariadnė iš Nakso" ("Ariadne auf Naxos").

Tačiau kompanija nepanoro scenoje matyti togą vilkinčios apkūnios solistės ir vietoj jos pasirinko mažiau žinomą dainininkę Anne Schwanewilms, kuri, vilkinti juoda vakarine suknele, atitiktų šiuolaikinės patrauklios moters įvaizdį. Sprendimas pakeisti primadoną buvo itin netikėtas, nes Deborah Voigt žinoma kaip geriausia Ariadnės vaidmens atlikėja pasaulyje, viena ryškiausių savo kartos dramatinių sopranų.

Dainininkės atstovas patvirtino, kad operacija iš tiesų buvo atlikta, tačiau išsamiau padėties nekomentavo. Po operacijos 44 m. operos primadona susilaukė teigiamų atsiliepimų ir teigė norinti viešai kalbėti apie savo naująją išvaizdą.

"Jaučiu, kad laikas apie tai kalbėti, - sakė Deborah Voigt. - Nenoriu būti nesąžininga. Save vis tiek laikau apkūnia moterimi. Mano protas dar nesugeba suvokti pokyčių".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją