Viskas paprasta, susikurk anketą internetinių pažinčių portale ir tavo bėdos akimirksniu išsispręs! Tik pirmiausiai susikurk gerą anketą - išskirtinę, kerinčią, žėrinčią, stebuklingą ir spinduliuojančią tavo grožiu. Įdomu kaip? Aš tau padėsiu. Štai tau keli patarimai:

1. Pirmiausiai tau reikia gerų nuotraukų. Labai gerų! Kai tave fotografuoja kiti, atrodai nenatūraliai, todėl bus geriausia, jei nusifotografuosi pati. Gali fotografuotis paprastai – imti savo išmanųjį telefoną, ištiesi ranką, pliaukšt, yra. Arba, jei turi geresnį išmanųjį tai gali nusifotografuoti prieš veidrodį, matysis ir išmanusis, kiečiau atrodysi, galėsi tinkamai pakreipti veidą, nutaisyti įdomią mimiką, bus idealu.

Rūbeliai turi būti kuo ryškesni (tave turi pastebėti!) ir kuo labiau aptempiantys, kad išryškintų tavo formas. Jei „90-60-90“ formų neturi tai nieko baisaus, vis tiek nuotraukas reikės padalinti „fotošopu“, galėsi padalinti ir formas, ir nelygią veido odą, disproporcijas ir t.t. Prisimink, kad „fotošopo“ tikrai niekada nebus per daug, jis padeda atsiskleisti tavo grožiui, kurio dauguma nepastebi. Nors, kad nereikėtų per daug retušuoti, kai ko galima ir nerodyti – jei tavo dantys kreivi, tai nesišypsok, jei aplinkiniai mano, kad tu stambi (bet jie nesupranta, kad gero žmogaus turi būti daug), tai nefotografuok žemiau kaklo, jei veidelis negražus – nefotografuok aukščiau kaklo, pademonstuok savo privalumus – krūtinę, dailias kojas ir riestą užpakaliuką.

Jei neturi ir to – panaudok nuotraukos suliejimą ar kitą gerą efektą, „fotošopo“ nebus per daug. Jei turi mielybę jorkšyro terjerą ar meilutį nykštukinį pinčeriuką – pasiimk jį į kadrą, nuotrauka taps dar gražesnė, vaikinai susižavės tavo meile šunims.

2. Su anketos aprašymu nepersistenk, vis tiek niekas neskaitys. Nors, jei atsiras koks literatūrologas, tai gali paminėti kelis dalykus: jei dirbi vadybininke, reiškia, kad esi vadovė, taip ir parašyk – „Vadovė“. Jei svajoji užsiimti sportu, taip ir rašyk – užsiimu tenisu, tinkliniu, skvošu, bobslėjumi ar pan., surašyk knygas, kurias kažkada bandei skaityti (kad ir nebaigei net įžangos, įrašyk, vis tiek niekas neklausinės), viena cigaretė per dieną reiškia, kad tu praktiškai nerūkai, o alkoholio, būkim atviri, taip pat nelabai vartoji – juk yra ir daugiau išgeriančių. Nors, kad neatrodytum kaip kompleksuota moksliukė, įrašyk, kad tau patinka šokio menas (nesvarbu, kad atsiskleidi tik naktiniuose klubuose), jojimas žirgais, sportiniai automobiliai, apsipirkinėjimas, rožinė spalva ir kiti kieti dalykai.

3. Bendravimas su vaikinais. Kai tave apipils laiškais, nepulk visiems atrašinėti. Atrašyk tik tavęs vertiems – perspektyviems, žinantiems ko nori iš gyvenimo, ryžtingiems ir vyriškiems. Atrašyk trumpai, lakoniškai, nieko neklausinėk, tegul vaikinas parodo, kaip nori tave sužavėti, su panieka žiūrėk, kaip jis bando gauti tavo dėmesio, o kai ateis tinkamas momentas, gali paklausti, kuo dirba, tada nuspręsi, ar verta bendrauti toliau.

4. Pasimatyme vėlgi parodyk, kokia tu nepriklausoma ir ypatinga, tegul vaikinas parodo, koks jis ryžtingas. Jeigu matai, kad viskas krypstą į blogą pusę. palik jį anksčiau, nei jis tai padarys. Būti paliktai yra didžiausia gėda. O paminti vyrą po kojomis yra smagu, gali su vienu kitu pasismaginti, pasaulyje nėra nieko gražiau nei beviltiškas vyro žvilgsnis. Kai atsiras tas vienintelis, prisimink, kad tu esi ypatinga ir jis privalo džiugtis turėdamas tave šalia. Vyrai pernelyg kvaili, kad patys susivoktų, ko tau reikia, kad būtum laiminga, todėl laimei pasiekti tau reikės šiek tiek manipuliacijų - labai padeda ašaros, lovos streikas, klausimai „ar tu mane myli?“, „gal mums reikia skirtis?“, „ar tu kada nors pagalvojai apie mane?“ ir pan.

Be abejo, tavo vaikinas nėra idealus, todėl su juo reikės šiek tiek padirbėti, perauklėti. Jei vaikinas nepasiduoda auklėjimui – vadinasi, jis ožys, palik jį. Jei tavo vaikinas pasiduoda auklėjimui, tai taip pat palik jį. Jis pasikeitė, kai susipažinot, buvo kitoks. Ir atmink, kad visi vyrai šiaip ar taip yra kiaulės, o tavo vaikai (įskaitant berniukus) bus patys gražiausi ir geriausi.

O dabar veik ir leisk laimei tave susirasti. Juk tu beveik tobula ir esi verta paties geriausio, ar ne?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!