1. Kone garsiausias aukštosios mados ir gyvenimo būdo žurnalas „Vogue“, platinamas 23 pasaulio šalyse, buvo itin geranoriškai nusiteikęs stulbinančių veido bruožų ir idealios figūros lietuvaitės atžvilgiu. Edita Vilkevičiūtė - vienintelis Lietuvos modelis, kuris ant įvairių šalių Vogue žurnalo viršelio pasirodė net 5 kartus. O šiais metais pirmą kartą jos nuotrauką skaitytojai ir mados mylėtojai galėjo išvysti ir ant prancūziškojo „Vogue“ viršelio.

2. Kiekvienais metais svetainė Model.com sudaro seksualiausių modelių reitingą, kuriame puikuojasi tokie supermodeliai kaip „Victoria Secret“ angelai – Adriana Lima, Miranda Kerr ir daugelis kitų. Šiais metais ir Edita Vilkevičiūtė pateko į 25 seksualiausių planetos modelių reitingą, o mados pasaulyje puikiai žinomas mados kanalas „Fashion TV” šių metų vasaros pabaigoje Editą ne tik išrinko savaitės modeliu, bet ir pavadino seksualiausia lietuvaite visoje Žemėje.

3. Išties nedaugelis pasaulio modelių gali pasigirt fotosesijomis su tokiomis kino megažvaigždėmis kaip Tom Cruise, o štai Edita gali. Praeitais metais ji pozavo „W“ žurnalo viršeliui kartu su „Neįmanomos misijos“ veidu ir įkūnijo charizmatišką viliokę, kurios žavesiui neliko abejingas ir T. Kruzas.

4. „Victoria Secret“ – turbūt garsiausias pasaulyje apatinio trikotažo prekinis ženklas, kuris garsėja stulbinančiu dizainu ir prabanga, nepakartojamais kolekcijų pristatymais bei vienu ilgiausiu podiumu, kuriuo garbės turėjo žengti tokie supermodeliai kaip Tyra Banks ar Naomi Campbell. Ant šio podiumo galėjome išvysti ir Editą Vilkevičiūtę – pirmąją lietuvaitę, kuriai buvo suteikti „Victoria Secret“ sparnai. Juk mados pasaulyje sklando gandai, kad angelo sparnus užsitarnauja tik geriausios.

5. Italijos prekes ženklas „Bvlgari“, šiais metais pristatė savo naujus kvepalus „Omnia Crystalline“, kurių reklaminiu veidu tapo ne kas kitas, o Lietuvos supermodelis Edita Vilkevičiūtė. Beje, tai ne pirmas kartas, kai lietuvaitė pasirenkama kvepalų reklaminiu veidu. Dar 2009 m. ji įsiamžino „Dior“ kvepalų reklaminėje kampanijoje, o 2012 m. buvo pristatyta kaip naujasis „Calvin Klein“ kvepalų reklaminės kampanijos veidas.

Taigi, nors garsiajai lietuvaitei - tik 24 metai, bet jos pasiekimai, lipant į aukštosios mados Olimpą, išties įspūdingi, todėl dabar belieka tik laukti, kuom dar mus nustebins Edita Vilkevičiūtė, o kad nustebins, tai net nekyla abejonių.