Ingredientai
Krabų mėsa
300
g
Kumpis
100
g
Sūris
100
g
Svogūnų laiškai
1
sauja
Kiaušiniai
3
vnt.
Pomidorai
1
vnt.
Majonezas
75
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Žalumynai papuošimui
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir smulkiai sukapokite. Kumpį iš pradžių supjaustykite plonais griežinėliais, o po to ir plonomis juostelėmis.
Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais žiedeliais. Sūrį sutarkuokite stambia trintuve.
Visus paruoštus produktus sluoksniais išdėkite į salotinę, apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir užpilkite majonezu. Ant viršaus užberkite krabų mėsos ir papuoškite šviežiais žalumynais.
Atsiliepimai