Skaitytojas sakė, kad Justiniškių g. 14 esanti stovėjimo aikštelė, esanti šalia tos vietos, kur įsikūrusi VšĮ „Vilnius veža“ - pilna šiukšlių. Jo teigimu, taip yra dėl neatsakingų taksistų, kurie jiems nereikalingą turinį iš automobilių tiesiog iškrato ant žemės.

Iš nuotraukų matyti, kad aikštelėje gausu mokėjimo kvitų, ant kurių net nurodytos taksistų pavardės.

DELFI komentaro apie tai, kaip planuojama tvarkyti šiukšliną aikštelę, pasiteiravo Vilniaus savivaldybės atstovų.

„Vilnius veža“ atsiprašo dėl netvarkos ir artimiausiu metu sutvarkys aikštelę. „Vilnius veža“ patalpose yra iškabinta informacija apie priemones, kurios taikomos, jei pastebima, kad vairuotojas teršia aplinką. Darbuotojams nuolat primenama, kad nešiukšlintų. Kadangi kvituose yra rašoma vairuotojo pavardė, todėl radus jo kvitų – paprašoma surinkti ne tik savo, tačiau ir kitas šiukšles“, - nurodė Vilniaus miesto savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Sandra Trinkūnaitė – Rimkienė.

Ji nurodė, kad pačioje aikštelėje šiukšlių dėžės nėra, tačiau ji yra prie Greitosios medicinos pagalbos stoties, bei įėjimo į „Vilnius veža“ patalpas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)