Kitaip tariant, lyginant su mėnesio pradžios pasiūlymu, „Tele2“ vieną gigabaitą duomenų siūlo už litą.

„Kai buvo paskelbta apie neribotus pokalbius ir SMS, daug kas klausinėjo, kada pasiūlysim dar pigesnį mobilųjį internetą. Jį ir taip siūlome pigiausiai, bet šventėms kainą sumažinome dar labiau. Internetas po 1 Lt už gigabaitą yra tikrų tikriausia dovana, tokių mažų kainų dar nebuvo“, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Pasak jo, toks pigus mobilusis internetas turėtų paskatinti naują mobiliojo interneto populiarumo proveržį Lietuvoje. Kaip anksčiau mobilusis ryšys, dabar nuosekliai pinga internetas, o pasiūlyta minimali kaina mobilių naršytojų skaičių padidins dar labiau.

Tiesa, peržvelgus šio akcijinio pasiūlymo papildomas sąlygas galima išvysti ir mažiau džiuginantį dalyką: šiuo pasiūlymu galės pasinaudoti tik 15 000 pirmųjų besikreipusių klientų. Be to, šis pasiūlymas galios tik 12 mėnesių jeigu kartu nepasirašoma telefono įsigijimo sutartis arba 24 mėnesius, jeigu tokia sutartis pasirašoma.

Taip pat bendrovė nurodo, kad priklausomai nuo situacijos rinkoje, terminas gali būti pratęstas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)