Pasak A. Juknevičiaus, automobilis paruoštas patikimai, pavyko atlikti visus norimus patobulinimus laiku: pakeistas variklis, važiuoklė pakeista į labiau Dakarui tinkančią, automobilis net buvo nugabentas į Jungtinius Arabų Emiratus, į profesionalius dykumų ralių lenktynininkus aptarnaujanti servisą, techniniams darbams atlikti. Tad 2009 metais baltarusių vairuojamas ir Dakaro finišą pasiekęs automobilis turėtų atlaikyti 2014 metų Dakaro išbandymus.

Paklaustas apie šturmaną, „Žalvaris–Dakar“ komandos lenktynininkas A. Juknevičius vylėsi, kad Vytauto Obolevičiaus daugiametė Dakaro patirtis, įgauta gamyklinėje VW komandoje mechaniko pareigose, pasitarnaus tiek serviso zonoje, tiek trasoje.

Nors V. Obolevičius pirmą kartą Dakare dalyvaus kaip šturmanas, o ne mechanikas, A. Juknevičius yra ramus ir žadėjo dalintis visomis „šturmanavimo“ žiniomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)