Ingredientai
Gaminimo eiga
Jie gaminami iš tarkuotų bulvių su kiaušiniais, miltais, svogūnais, grietine, lašinukais, grybais, faršu, įvairiais prieskoniais ir kitokiais priedais, priklausomai nuo recepto. Gauta tešla dedama į įkaitintą keptuvę, kepami blynai. Patiekiama su padažu.
Šiandien papasakosime, kaip pagaminti paprastus bulvinius blynus bei blynus su įvairiais įdarais.
Septyni patarimai, kaip iškepti skaniausius blynus
Prieš gamindami šį patiekalą, įsidėmėkite kelias svarbias taisykles, kurios padės jums iškepti itin skanius blynus.
Blynams naudokite tas bulves, kurios tinka kepimui.
Būtinai nusunkite nereikalingą skystį iš sutarkuotų bulvių.
Kepkite iškart paruošę tešlą, gerai įkaitintoje keptuvėje.
Kad bulvės iškart nepatamsėtų, įdėkite tarkuoto svogūno, kefyro ar grietinės.
Naudokite minimalų kiekį miltų.
Jei kepsite įdarytus blynus, įdarą pasiruoškite iš anksto.
Rekomenduojame baigti kepti uždengus keptuvę arba orkaitėje - kitaip blynai gali pridegti.
Patiekite blynus karštus.
Atsiliepimai