Ingredientai

Daugelis mėgsta karštus patiekalus indeliuose. Produktai išsitroškina, patiekalas būna nuostabus.

Gaminimo eiga

7 patarimai, kaip ruošti karštus patiekalus indeliuose

1. Sluoksniuojant į indelius produktus, pirmiausia reikia dėti tuos, kurie troškinasi ilgiausiai.

2. Prieš sudėdami produktus, pabandykite juos pirmiausia apkepinti.
3. Į indelius reikia pridėti du trečdalius jų tūrio, kad turinys neišbėgtų.

4. Jeigu gaminant reikia papildomai įpilti skysčio, jis turi būti karštas.

5. Indelius būtina dėti į šaltą orkaitę. Jeigu indeliai įkaitę ar maistas juose karštas, tik tada juos galite dėti į karštą orkaitę.

6. Kad patiekalas pernelyg neišsausėtų, indelius uždenkite dangteliais. Vietoj dangtelių galima naudoti sluoksniuotą tešlą.

7. Jei jūsų moliniai indeliai dar nauji, prieš dedant produktus juos reikia perplauti verdančiu vandeniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai