Planuojama per kitus metus atidaryti dar 10 naujų „Narvesen“ parduotuvių ir tiek pat „Lietuvos spauda“ kioskų. Kokiuose miestuose pirkėjams bus pasiūlyta daugiau apsipirkimo vietų, kol kas neskelbiama.

Kartu su „R-Kiosk“ pavadinimo keitimu bus bandoma keisti ir parduotuvių koncepciją – didesnis dėmesys bus skiriamas maisto ir kavos išsinešimui asortimento plėtrai.

„Retain Convenience Lithuania“ generalinis direktorius Remas Razumas naujienų portalui DELFI teigė, kad pavadinimą nuspręsta keisti dėl savininkų pasikeitimo bei rinkodaros priežasčių.

„Mūsų tikslas yra kurti „convenience“ (liet. patogių) parduotuvių tinklą Lietuvoje ir plėtoti šią sritį. „R-Kiosk“ pavadinimas nebeatspindi to, kuo mes norime būti. Norime būti patogiomis, greito apsipirkimo parduotuvėmis, kokios yra pasaulyje populiarios – su kava, greitu maistu, pritaikytos miestiečių poreikiams“, - aiškino įmonės vadovas.

Norvegijoje „Narvesen“ parduotuvių yra daugiau nei 400. Pavadinimas kilęs iš norvego Bertrando Narveseno pavardės, kuris 1984 m. įkūrė pirmuosius spaudos kioskus.

Nors „Narvesen“ Lietuvoje žada pasiūlyti didesnį maisto ir gėrimų pasirinkimą, visgi konkuruoti su tipinėmis maisto parduotuvėmis nežadama. Iš dalies konkurentais bus kepyklėlės, greito maisto restoranai, kavinės, siūlančios kavą išsinešimui.

„Jei per savaitinį apsipirkimą žmogus nenusipirko pakankamai pieno, tai turėtume būti ta vieta, kur galima užeiti ir bent pagrindinius produktus rasti. Taigi mūsų laukia nemažas darbas su asortimentu“, - kalbėjo R. Razumas.

Planuose ir patogesnis klientams parduotuvių darbo laikas: „Gali būti, kad kai kurios parduotuvės dirbs neįprastomis valandomis, o galbūt ir naktimis. Tačiau kol kas kaip konkrečiai kuri parduotuvė keis darbo laiką pasakyti negalime“.

Šiuo metu „Retain Convenience Lithuania“ priklauso 30 „Narvesen” parduotuvių ir 207 „Lietuvos spaudos“ kioskai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (251)