Devintoji tinklo parduotuvė atidaroma jau šį penktadienį Kaune. Tinklas nurodo, kad siūlys platesnį prekių asortimentą ir toliau didžiausią dėmesį skirs šviežių vaisių bei daržovių už rinkoje konkurencingą kainą tiekimui.

„Gerai išvystyta logistikos sistema ir tai pačiai įmonių grupei, kaip ir „Fresh Market“ prekybos centrai, priklausantis tiekėjas leidžia mums maksimaliai efektyviai paskirstyti ir į parduotuves pristatyti prekes bei vykdyti kitus susijusius darbus“, – pranešime cituojamas „Fresh Market“ generalinis direktorius Saulius Urbonas.

Lapkričio mėnesį „Fresh Market“užbaigs „Samsono“ tinklo, jungiančio septynias parduotuves, perėmimą, o šiais metais ir 2014-ųjų pradžioje jau yra numačiusi atidaryti dar tris 1000 kv. metrų ploto prekybos centrus Panevėžyje, du Alytuje, po vieną Varėnoje, Telšiuose ir Marijampolėje.

Tinklo akcininkė – kompanija „Ipsun Holding Limited“, valdanti didmeninės prekybos vaisiais ir daržovėmis, aliejaus bei bakalėjos prekių importo įmones Lietuvoje bei užsienyje.

Registrų centro duomenimis, vienintelė „Ipsun“ skelbiama akcininkė – Kipre registruota bendrovė „Ipsun Holding Limited“. Savo ruožtu, tiekėjų teigimu, investicijos ateina iš Baltarusijos, o investuotojai yra susiję su didžiausio Baltarusijos prekybos tinklo „Euroopt“ akcininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)