Viena, niekam nereikalinga. Kažkada turbūt turėjusi namus, po kažkiek laiko tiesiog išmesta į gatvę, mažylė nesuprato, kaip išgyventi, kur susirasti maisto. Todėl tiesiog tupėjo ir laukė. Laukė, kad tas, kuris ją laikė namuose ir rūpinosi, grįš ir ja pasirūpins, paglostys galvytę ir pasakys - „dabar viskas bus gerai, Kara“. Tačiau laikas ėjo, o tas, kuris turėjo ateiti, taip ir neatėjo. Kažkas skubėjo pro šalį, pamatė leisgyvę svyruojančią Karą ir... Iškvietė sanitarinę tarnybą.

Tą pačią dieną iš sanitarinės tarnybos gavome skambutį: „Atvežta visiškai išsekusi katytė. Ji svyruoja, nieko nevalgo. Ar paimsite ją?“. Nors ir turime begalę globotinių, nuskubėjome į sanitarinę tarnybą paimti katytės. Kai pamatėme Karą, išsigandome - mažylė visiškas skeletukas. Tačiau glostant iš karto, nors ir svirduliuodama, tiesia galvytę, riečia nugarytę ir murkia.

Karą nuvežėme į veterinarijos kliniką. Jai padaryti kraujo tyrimai, testai. Labai bijojome, kad Karai nebūtų pakenkta inkstams, kepenims, tačiau atlikus kraujo tyrimus, pakitimų nenustatyta. Atlikti testai taip pat neigiami. Apsidžiaugėme, kad Karai viskas gerai. Tačiau po kurio laiko Kara nustojo valgyti.

Ji - iš tų katyčių, kurios negali sėdėti narve, kurioms žmogaus artumas, glostymas yra žymiai svarbiau nei maistas. Kara pradeda valgyti, kai ją kalbini, kai paglostai galvytę. Atrodo, kad paglostymas jai yra kaip leidimas, kad galėtų valgyti. Kara - nuostabaus mielo charakterio, todėl jai labai reikia žmogaus.

Jei galite išgelbėti ir priglausti Karą savo namuose, skambinkite tel.nr. 865244093, 865354521