Gaminimo eiga

Mieles sumaišykite su pienu, cukrumi bei vienu šaukštu miltų ir leiskite pakilti. Margariną ištirpinkite, atvėsinkite ir supilkite į bulvių masę.

Suberkite miltus, supilkite mieles, įdėkite trynius ir suminkykite tešlą. Miltų kiekį reguliuokite pagal tešlos tirštumą - jų gali prireikti šiek tiek daugiau ar mažiau. Užminkytą tešlą uždenkite ir laikykite šiltai, kol pakils.

Ant miltais pabarstytos lentos iškočiokite tešlą ir išspauskite nedidelius apskritimus. Ant pusės apskritimų uždėkite džemo ir uždenkite kitu apskritimu. Gerai užspauskite kraštus ir leiskite spurgoms pakilti.

Virkite įkaitintuose riebaluose. Atvėsusias spurgas apibarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai