Į šią triuškinančią pergalę „Spurs“ vedė puikiai tritaškius mėtęs (6/9) ir 24 taškus pelnęs Danny Greenas (10 atk. kam.). Jam gerai talkino atitinkamai 18 ir 17 taškų surinkę Kawhi Leonardas ir Tony Parkeris (6 rez. perd.). 15 taškų pridėjo Patty Millsas, 11 - Timas Duncanas (10 atk. kam.), po 9 - Marco Belinelli (4 atk. kam., 4 rez. perd.) ir Manu Ginobili (5 atk. kam., 5 rez. perd.).

Niujorko klubo gretose po 16 taškų pelnė Carmelo Anthony (8 atk. kam.) ir Andrea Bargnani, 13 - Metta World Peace, 11 - Timas Hardaway'us jaunesnysis.

Po operacijos į krepšinio aikštelę sugrįžęs J. R. Smithas per 21 minutę pelnė 5 taškus (0/4 dvit., 1/5 trit., 2/2 baud. met.), atkovojo 2, perėmė 1 ir prarado 4 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir kartą prasižengė.

„Spurs“ komandai tai buvo šeštoji pergalė septintose rungtynėse, o „Knicks“ krepšininkų sąskaitoje - 2 pergalės ir 4 pralaimėjimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)