Rezultatyviausiai šeimininkių gretose žaidusi lietuvė į viešnių krepšį įmetė 23 taškus, atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 5 sykius suklydo ir 3 kartus prasižengė. Per 36 su puse minutės (36:19) K. Nacickaitė pataikė 2 tritaškius iš 8, 6 dvitaškius iš 11 bei realizavo 5 baudų metimus iš 6.

17 taškų pralaimėjusioms pelnė Mercedes Walker, 13 – Auše Akinci.

Nugalėtojų gretose išsiskyrė D Andra Moss (25 tšk.) ir Erin Lawless (12 taškų).

Čempionato lyderėmis lieka po penkias pergales iškovojusios Kaizerio KASKI ir Stambulo „Galatasaray Odea Bank“ komandos.

Gintarės Petronytės Antakijos „Homend Belediyesi“ (3 pergalės ir 2 pralaimėjimai) klubas yra šeštas, o Izmiro „Konak Belediyesi“ (2/3) ekipa su Marina Solopova – vienuolikta.

Pirmoji Santos Okockytės ekipos pergalė Ispanijos moterų krepšinio lygoje

Pirmąją pergalę penktosiose Ispanijos moterų krepšinio lygos reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo ir į devintąją vietą dvylikos komandų turnyre pakilo Samoros „CD Zamarat“ klubas su Santa Okockyte, šeštadienį namuose po pratęsimo 70:64 (21:11, 12:17, 10:14, 12:13, 15:9) įveikęs penktojoje pozicijoje esančią Burgoso „Beroil“ (2 pergalės ir 3 pralaimėjimas) ekipą.

Lietuvos krepšininkė savo ekipai pelnė 2 taškus bei dusyk prasižengė. Vos 3 minutes aikštelėje praleidusi S. Okockytė pataikė vienintelį dvitaškį ir vienintelį baudos metimą.

20 taškų nugalėtojoms pelnė Sandra Pirsič, 19 – Nadirah McKenith, 11 – Maria Manzanares.

Viešnių gretose pasižymėjo Adaora Elonu (20 tšk.) ir Georgina Bahi (18 taškų).

Čempionate pirmauja visus penkis mačus laimėjusios Salamankos „Perfumerias Avenida“ krepšininkės.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją