Ingredientai
Marinuoti artišokai
60
g
Česnakai
2
skiltelės
Aliejus
2
šaukštai
Vištienos filė
120
g
Rozmarinai
žiupsnelis
Parmezano sūris
100
g
Laimo vaisiai
1
vnt.
Špinatai
50
g
Salotinės sultenės
50
g
Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustyti plonai ir ištrinti prieskoniais-česnakais, rozmarinu, alyvų aliejumi, druska, pipirais.
Artišokus supjaustyti vidutinio dydžio griežinėliais.
Paruoškite padažą, sumaišykite garstyčias su alyvų aliejumi, majonezu ir žaliųjų citrinų sultimis.
Iškepkite vištieną ant grill keptuvės, bet atsargiai, kad neperkeptų.
Ištepti Foccacia duona alyvų aliejų ir kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes.
Iškeptą duoną perpjauti per pusę, abi puses sutepti padažu, sudėti vištieną, parmezano sūrį, salotas, špinatus, vynuoginius pomidorus, artišokus.
skonis
Atsiliepimai