Apie tai praneša „Lietuvos ryto“ televizija. Vilniaus viešojo transporto įmonės vadovas Gintaras Nakutis aiškina, kad niekam nenusižengia, nes už naudojimąsi tarnybiniu „Audi“ susimoka. Tiesa, automobilį už tokią kainą išsinuomoti pasisektų tikrai ne kiekvienam mirtingajam. 180 Lt mėnesio nuomos mokestis - tokio rinkoje ir su žiburiu nerasi. Panašią sumą teks pakloti už parą ar dvi, konstatuoja „Lietuvos ryto“ televizija.

Profsąjunga ironizuoja, kad tarnybinėmis mašinomis už tokią kainą mielai laisvalaikiu važinėtųsi ir policininkai ar ugniagesiai.

Dėl privilegijų Vilniaus viešojo transporto vadovams  tenka teisintis ne pirmą kartą. Pernai bendrovės vadovai su šeimomis vyko 10 dienų slidinėti bendrovės transportu, vairuotojai buvo apiforminami kaip vykstantis į komandiruotes. Išvyka ne geriausius laikus išgyvenančiai bendrovei tąkart kainavo 10 tūkst. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)