Vilniečiai turi galimybę po 14 metų pertraukos į sostinę sugrąžinti trofėjų.

Jie paskutiniame A lygos ture privalės iškovoti bent tašką. Lygiųjų arba „Žalgirio“ pergalės atveju aukso medaliai iškeliautų į Vilnių.

Teorinių vilčių tapti Lietuvos čempionu neprarado ir KlaipėdosAtlantas“, kuriam galimybę pakovoti dėl titulo atvertų tik žalių ir baltų nesėkmė, kuri reikštų, jog ekipos susitiktų tarpusavyje papildomose „auksinėse“ rungtynėse.

Savo likimą kontroliuojantys sostinės ekipos futbolininkai prieš prasidedant paskutiniam pirmenybių turui su 73 taškais yra vienvaldžiai čempionato lyderiai. Klaipėdiečių sąskaitoje - 70 taškų.

„Žalgirio“ varžovė „Sūduva“ (59 tšk.) vis dar pretenduoja į bronzos medalius. Jais pasidabinti suvalkiečiams leistų pergalė šeštadienio susitikime bei Panevėžio „Ekrano“ lygiosios arba pralaimėjimas Tauragėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)