Lietuvio ir italo pergalės šėlsmą įamžino bene garsiausias Lietuvos teniso sirgalius Evaldas Žilionis-Pifas, kuris dar trumpai ir pakamantinėjo jau 15 varžovų iš eilės įveikusį L. Grigelį.

„Štai kas būna, kai žmonės laimi 15 mačų iš eilės“, - juokavo Pifas.

DELFI primena, kad „Aegon GB Pro-Series Edgbaston“ turnyro finale L. Grigelis (tuo metu buvęs ATP-369) 6:3, 1:6, 6:0 nugalėjo 20-metį Jorisą De Loore (ATP-425) iš Belgijos.

Už pergalę turnyre lietuviui atiteko 18-a ATP vienetų reitingo taškų.

Tai buvo 15-oji iš eilės 369 vietą ATP reitinge užimančio lietuvio pergalė ir penktasis titulas šiemet. L. Grigelis trissyk triumfavo D. Britanijoje, kartą Turkijoje ir Lietuvoje, kur iškovojo šalies prezidento taurę.

Per savo karjerą Lietuvos tenisininkas yra iškovojęs 8 titulus. Be penkių jau paminėtų, jis 2009-aisiais nugalėjo turnyre Didžiojoje Britanijoje, 2011 metais triumfavo Maroke ir ATP „Challenger Tour“ serijos turnyre JAV, kurio prizų fondą sudarė 100 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)