Pirmasis kėlinys pasižymėjo kieta kova ir penkiais pašalinimais iš aikštelės, tačiau nė vienam klubui kiekybinės persvaros išnaudoti nepavyko.

Nieko nesiskyrė ir antrasis kėlinys, o jo viduryje puikų šansą pelnyti pirmąjį rungtynių įvartį įgijo „Juodupė“, kai du vilniečiai buvo pašalinti iš aikštelės. To svečiams išnaudoti nepavyko.

Nepasisekė juodupėnams ir 32-ąją rungtynių minutę, kai nepavyko išnaudoti baudos smūgio po Modesto Kartenio pražangos. Ir tik po šio momento ekipos pratrūko įvarčiais.

„Juodupė“ išsiveržė į priekį po Elvino Malciaus įvarčio (31:42), „Hockey Punks“ žaibiškai rezultatą išlygino, kai pasižymėjo Domantas Varnys (31:51).

Tačiau „Juodupė“ pajuto įvarčių skonį. Dar antrajame kėlinyje latvis Andrejs Savičevs (34:30) ir Sergejus Obožinas (38:53) padidino svečių persvarą iki 3:1.

Paskutiniajame kėlinyje komandos ir vėl apsikeitė įvarčių „greitašaude“, tik dabar pirmieji pasižymėjo vilniečiai, kai įvartį pelnė Mantas Marcinkevičius (44:38), o po minutės jam atsakė Giedrius Lekandra (45:41).

Vilnietis Tomas Versockas sušvelnino atsilikimą iki 3:4 (52:58) ir įtampa aikštelėje pasiekė apogėjų. Pirmasis jos neišlaikė su teisėjo sprendimu nesutikęs vilnietis Igoris Baravikovas, kuriam už nesportinį elgesį teisėjo atžvilgiu buvo skirta rungtynių nuobauda (25) ir žaidėjas pašalintas iki rungtynių pabaigos.

Paskutiniąją rungtynių minutę „Hockey Punks“ žaidė be vartininko su šeštu aikštės žaidėju, iki rungtynių pabaigos likus 15 sek. sulaukė dar ir dovanos iš varžovų, kai prasižengė Olegas Afanasijevas, tačiau ir tai pelnyti išlyginamojo įvarčio nepadėjo.

„Hockey Punks“ – „Juodupė“ 3:4 (0:0, 1:3, 2:1).

„Hockey punks“: D. Varnys, M. Marcinkevičius, T. Versockas po 1 įvartį.

„Juodupė“: E. Malcius, A. Savičevs, S. Obožinas, G. Lekandra po 1 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)