Ingredientai

Miltai 2 šaukštai
Aliejus 2 šaukštai
Grybai 300 g
Morkos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupena. Atvėsusias sumalti mėsmale ir išmaišyti su miltais, druska, 3 kiaušiniais iki vientisos masės.

Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintus svogūnus, paskui sudėti ir 5–7 min. troškinti stambiai sutarkuotas morkas, paskui suberti išvirtus grybus, pagardinti prieskoniais, žalumynais ir kepti 2–3 min.

Bulvių masę iškočioti 1 cm storio sluoksniu, stikline ar maža lėkštute išspausti skritulius, į juos įdėti įdaro ir, sulenkus pusiau, suspausti kraštus. Bandeles sudėti į riebalais pateptą skardą ir 15–20 min. kepti 180°C orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai