113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Daugeliui pasiseks įgyvendinti savus tikslus pasitelkus patirtį, sukauptą per pastaruosius keletą metų. Svarbų vaidmenį suvaidins teisingas prioritetų nustatymas, sugebėjimas atsisakyti smulkesnių dalykų dėl svarbesnių. Momentiniai troškimai atsidurs antrame plane, teks atidėti ir kai kuriuos suplanuotus pasilinksminimus ar netgi atostogas dėl kažkokių svarbesnių ir naudingesnių reikalų. Tačiau aukojimasis dėl ateities pasiteisins ir bus naudingas.

Be to, įsigilinimas į visus reikalus padės jums nepraleisti nė vieno sėkmingo atvejo, jūs sugebėsite pasinaudoti visomis sėkmingomis aplinkybėmis. Ir tai atneš puikius rezultatus – didelį pelną ar paaukštinimą tarnyboje.

Šiuo laikotarpiu teigiama bus tai, kad jūs sugebėsite pasirinkti teisingą kelią. Daugelis supras,kad judėjo ne ta kryptimi, siekė ne tų tikslų. Tiesa, tam, kad pagerintumėt situaciją,teks kažką žymiai pakeisti,bet rezultatas to vertas. Kai tik užsiimsite tuo,kas atitinka jūsų pašaukimą, jūsų gyvenimas pasidarys kupinas džiaugsmingų įvykių.

Tačiau teks pakovoti už savo pažiūras, atsiriboti nuo kitų žmonių nuomonės, ir jei tas pavyks, jūs sutvirtinsite savo padėtį ir užkariausite aplinkinių pagarbą. Svarbiausia, atminkite, jog jūsų paklausys tik tuo atveju, jei jūsų argumentai bus adekvatūs ir įtikinantys.

Astrologinė prognozė šį mėnesį ne tokia palanki. Daugeliui teks prisitaikyti prie kažkokios naujos tvarkos. Galimas radikalus stereotipų ar seno darbų organizavimo griovimas, kils grėsmė ne tik įprastam gyvenimo būdui, bet ir jūsų ramybei. Pasistenkite visur įžvelgti teigiamą pusę, paskatinkite save kuo nors maloniu.

Sustiprės trintis tarp skirtingo socialinio sluoksnio žmonių, suaktyvės asocialaus elgesio žmonės. Tačiau piktinsis nedaugelis, dauguma apsimes, kad nieko nepastebi ir užsiims savais reikalais, nenorėdami beprasmiškai švaistyti laiko.

Lapkričio pradžioje daugelis stengsis išvengti kažkokių bendrų problemų sprendimo, manydami, kad nuo jų mažai kas priklauso. Tačiau geriau taip nesielkite, nes jeigu viskas bus sprendžiama už jus, į jūsų norus ir pretenzijas nebus žiūrima rimtai. Sekite įvykius ir ginkite savus interesus. Manymas, kad nieko negalite pakeisti, pasirodys neteisingas.

Mėnesio viduryje teks atsisakyti kažkokių individualių poreikių tenkinimo. Tačiau jums tai pavyks lengvai, nes motyvacija bus gana stipri. Tai yra, nauda, kurią jūs įgysite, bus didesnė už patirtus nemalonumus.

Lapkričio pabaigoje atsiras galimybė kažką pakeisti savo gyvenime ir padaryti jį tokį, kokio jums seniai norėjosi. Todėl neatsisakykite pasiūlymų, kurie atrodo jums patrauklūs. Netgi jei dėl to, kad įgytumėte tai, ko trokštate, reikės kažkur išvykti, nedvejokite – jūsų kelionė bus pakankamai sėkminga.

Palankios dienos: 1,2, nuo 4 iki 9, nuo 11 iki 16,nuo 18 iki 24, nuo 26 iki 30.

Nepalankios dienos: 3, 10, 17, 25.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)