Receptų lentelė

Jei visus šaldytuvo paviršius užėmę magnetai - prisiminimai apie linksmas keliones ir nuotykius - arba jei tiesiog nesinori ten kabinti kulinarinių receptų, verta sugalvoti alternatyvą. Galite pasigaminti nedidelę lentelę, kur galėsite kabinti receptus, kad visa būtina informacija visuomet būtų po ranka.

Gaubtas nuo musių

Kad malonų sodo stalą gryname ore apsaugotumėte nuo nekviestų svečių - įkyrių musių ir kitų vabzdžių - rūpestingai paslėpkite visa tai, kas valgoma, ir ypač kas saldu. O tam padės gaubtas nuo musių.

Praktiškas šaldytuvo magnetas

Magnetai šaldytuvui - dažniausiai viso labo tik suvenyrai. Mes siūlome praktišką idėją - šaldytuvo magnetą, kuriame galima laikyti rašiklius ir pieštukus. Taip rašikliai visada bus po ranka.

Gėlėta užuolaidėlė virtuvės langui

Gėlės virtuvėje, kur praleidžiame tiek daug laiko, sukuria ypatingą nuotaiką. Juolab jei jos žydi bet kokiu metų laiku ir niekada nevysta.

Romanetė - idealus sprendimas virtuvei

Jos griežtos linijos pabrėžia eleganciją. Pakelta ji suformuoja minkštas klostes, nuleista - tampa plokščia su ryškiu piešiniu saulės šviesoje.

Staliukas serviravimui ir žaidimams

Ant šio staliuko galima ne tik ką nors pasidėti. Jis labai patogus žaidimams, piešimui... O dar tiesiai ant jo galima užsirašyti tai, ko svarbu nepamiršti.

Baras iš seno lagamino

Pasikvietus svečių, visuomet norisi padaryti įspūdį. Originalus baras, kuriame laikomi keli vyno buteliai, nustebins visus.

Tinklelis nuo musių

Dar vienas nesudėtingas, originalus būdas apsaugoti maistą sode nuo įkyrių musių ir kitų vabzdžių.

Piešinys ant sienos „Žuvelės“

Įspūdžius nuo jūros norisi parsivežti ir išsaugoti kaip galima ilgiau. Pats paprasčiausias būdas - pakabinti namuose ryškių fotografijų. O dar galima ant sienų nupaišyti žuvelių.

Stilingi indeliai

Skirtingi indeliai pravers, kai norėsis gražiai patiekti arbatą, o taip pat juose galima laikyti įvairias virtuvėje vis išsibarstančias smulkmenas.

Mieli šaldytuvo magnetai

Juos galima pasigaminti iš nereikalingų dangtelių nuo sulčių, jogurto, plastikinių butelių. Ši idėja patiks tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

Grifelinė lentelė ant šaldytuvo durelių

Visų dieną numatytų atlikti reikalų neįmanoma prisiminti - geriau užsirašyti. Vakare galima nuvalyti nuobodų sąrašą ir pažaisti kryžiukus bei nuliukus.

Butelių talpykla

Elegantiška butelių talpykla, kurioje laikomos kelios vyno rūšys, būtinai padarys įspūdį jūsų svečiams. Ypač jei jiems papasakosite, kad ją padarėte savo rankomis.

Indelis cukrui

Gražiai padengti stalą arbatos gėrimui padės stilingi indeliai. Juose galima laikyti ir įvairias virtuvines smulkmenas.

Juokingi virtuvės „veideliai“ iš daržovių

Baigiasi ruduo, palikęs mums derlių - didelius ir mažus, oranžinius, geltonus, dryžuotus vaisius ir daržoves. Vaikai būtinai sugalvos, ką galima iš jų padaryti, ir greitai namie pasirodys įvairios smagios būtybės.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)